U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9890 Asper

Omschrijving

Recent gerenoveerde woning met garage en tuin

* Verkoop onder instelprijs*
U zoekt een ruime gezinswoning met vier slaapkamers, drie badkamers met toilet en een prachtig georiënteerde grote tuin met terras? Deze recent gerenoveerde woning biedt u dit werkelijk allemaal aan!
U en uw gezinsleden zullen zich comfortabel voelen in deze gebruiksvriendelijke woning die in de buurt is gelegen van scholen, verscheidene winkels. Tevens in de nabijheid van de N60 en E17.
De renovatie die slechts zeven jaar geleden is voltooid, zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het sanitair, ramen, deuren, vloeren, ....Alles is degelijk en hedendaags vernieuwd.
Voor de woning bevindt zich een openbare gratis parkeerplaats en ook beschikt u over uw eigen privé-garage, berging en een kelder. De groene en rustige omgeving is ideaal voor verscheidene ontspanningsmogelijkheden zoals wandelen, fietsen etc.
Voor meer informatie of een een bezoek, bel ons op het nummer 09 225 50 50.

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov