U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Instapklaar appartement op toplocatie in centrum Gent

VERKOCHT!!! * Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Dit instapklare appartement is een topper in zijn categorie. Het is gelegen op een A-locatie in Gent, namelijk op de Ajuinlei. Het appartement telt 2 ruime slaapkamers en een living met een gezellige keukenhoek waar alle toestellen aanwezig zijn. Verder heb je nog een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele lavabo.

Wat het pand zo uniek maakt zijn de authentieke elementen die bewaard zijn gebleven, zoals de hoge plafonds, de parketvloeren en de dubbele deur tussen de living en de slaapkamer.
Via een groot schuifraam achteraan kom je op een groot terras waar het rustig vertoeven is, niettegenstaande je midden in het bruisende Gent bent.
Tot slot kun je ook je fiets kwijt in de fietsenberging beneden. En er is ook een lift aanwezig.

Dit appartement is ideaal voor wie centraal wil wonen. Ook is het appartement interessant voor iemand met studerende kinderen en natuurlijk is het ook een gedroomd investeringspand gezien de toplocatie en het feit dat de residentie volledig gerenoveerd is. Laat deze kans niet liggen en schrijf je zo snel mogelijk in voor de verkoopdag van zaterdag 13 februari op het nummer 09 225 50 50.
De plaatsen zijn beperkt!Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov