U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Interessant renovatieproject in groene omgeving

VERKOCHT!!! Deze woning in rustig Westveld, op de grens tussen Destelbergen en Sint-Amandsberg, valt op door zijn unieke locatie. Met zicht op een uitgestrekt natuurgebied zit u centraal in het groen. Toch staat u op een kwartiertje met de fiets of het openbaar vervoer op de Korenmarkt in centrum Gent.

De bovenverdieping telt drie slaapkamers, twee ruime en één kleinere, met een fantastisch uitzicht op de groene omgeving, evenals een bureau. Een verdieping hoger is er de zolder, die makkelijk omgetoverd kan worden tot twee slaapkamers met extra badkamer.

Op de begane grond vindt u de inkom, living, keuken en badkamer. Ook een veranda en garage maken deel uit van de gelijkvloers. De garage is van zo’n omvang dat hij met gemak verkleind kan worden om plaats te maken voor een uitgebreide leefkeuken, werkruimte voor zelfstandigen of zelfs een mooie tuin.

Ook als kangoeroewoning kan dit huis handig ingeschakeld worden. De woning heeft twee toegangswegen, een via de Alfons Braeckmanlaan en een in de Ledestraat.

Talloze handelszaken en scholen in de omgeving, maar ook sportdomein Rozebroeken, station Dampoort en heel wat connecties met openbaar vervoer.

Graag wonen op de rand van stad en groen? Neem contact op voor een bezoek aan deze woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov