U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Centraal gelegen, ruime & lichtrijke woning nabij de ring en op wandelafstand van het bruisende centrum van Gent! Deze sympathieke burgerwoning bevindt zich bovendien op fietsafstand van diverse faculteiten, openbaar vervoer en diverse recreatiemogelijkheden. Op de gelijkvloerse verdieping van deze woning vinden we onder meer een mooie lichtrijke leefruimte voorzien van kwalitatief parket en gezellige gashaard; alsook een tot in de puntjes ingerichte keuken met kwaliteitsvolle toestellen van Whirlpool.
Verder zijn er drie ruime en heldere slaapkamers op de verdiepingen; een moderne badkamer op het gelijkvloers; een grote kelder en een zuidgericht terras waar u kan genieten van de buitenlucht.

IN THE PICTURE:
- mooie grote slaapkamer op het tweede verdiep, met extra bergruimte en een slaaphoek op een mezzanine. Ideaal voor uw opgroeiende en/of studerende kinderen!
- zeer ruime en droge kelder

TROEVEN:
- Onmiddellijk gelegen aan openbaar vervoer, winkels, recreatie (watersportbaan en Blaarmeersen), centrum, station, Hogeschool en Universiteit, binnenring Gent, diverse opritten,...
- Rustige straat met bomen, parking voor de deur
- Mogelijkheid om (mits bekomen omgevingsvergunning) een dakterras aan te leggen
- Zeer veelzijdig, ideaal als opbrengstwoning, eigen (starters)woning, voor studerende kinderen!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov