U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Handelspand met woonst op nabij Gravensteen en Begijnhof! AAA Locatie

Gent centrum, handelspand met woonst/opbrengsteigendom met op toplocatie, Burgstraat, nabij het cultureel centrum!

verkoop onder instelprijs*

In de onmiddellijke nabijheid van het gravensteen en Begijnhof, bieden wij u dit interessante handelspand met een totale oppervlakte van 358 m². Momenteel verdeeld in 1 grote handelszaak en 1 grote woning met 6 slaapkamers.

??Het voorziet op de begane grond een handelspand, voormalige bakkerij zaak, met eigen privé keuken, leefruimte en koer. ?Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers, een zeer ruime badkamer en een kleinere slaap/bureau ruimte. Het pand beschikt nog over enkele authentieke charmante elementen. ?Het tweede verdiep is uitgerust met een 1 grote slaapkamer en 2 normale kamers. Ook op dit verdiep is het mogelijk om een badkamer te plaatsen.

De volledige woonst is voorzien van zeer veel licht inval waardoor je hier na een drukke werkdag helemaal tot rust kan komen. ??EPC score: handelspand met woonst (E), 431 kWh/m²Jaar. ?Elekrische keuring moet nog uitgevoerd worden.

?Aan alle ondernemers en investeerders die op zoek zijn naar een handelspand/opbrengsteigendom op een toplocatie in centrum Gent, dit is hét pand dat u al lang naar opzoek was!?

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov