U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Halfopen bebouwing met veel potentieel te koop!

* Verkoop onder instelprijs*

Buitenkans! Goed onderhouden half-open bebouwing met groene tuin en terras op sublieme locatie in het gegeerde Sint-Amandsberg!
Deze sympathieke, op te frissen woning heeft veel te bieden: een zeer lichtrijke en ruime woonkamer met aparte keuken, een grote bergruimte, een leuke tuin met tuinhuis, een aparte garage met automatische poort, drie mooie slaapkamers, een badkamer en nog een hele ruime zolder waar men nog alle kanten mee uitkan!
Bovendien geniet deze woning van een perfecte ligging: het centrum, alle belangrijke toegangswegen, openbaar vervoer, sport- en recreatiecentrum Rozebroeken, scholen, kinderopvangcentra en winkels zijn allemaal zeer nabij.
Zoek je een gezellige gezinswoning met veel licht, ruime en mogelijkheden; met een tuin waar je kunt genieten van de rust en het groen?
Laat dan deze kans niet liggen en contacteer ons snel op het nummer 09 225 50 50!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov