U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Ruime, lichtrijke halfopen bebouwing met tuin en oprit te Sint-Amandsberg

IN OPTIE!!

Deze instapklare, lichtrijke, halfopen bebouwing bevindt zich in één van de rustigste buurten van het charmante Sint-Amandsberg.
Met de prioritaire wegen om de hoek, de nabijheid van vele scholen en het historische centrum van Gent op enkele fiets-minuten afstand, schuilt deze woning op een betoverende locatie.

Deze woning, met een gevelbreedte van 8 meter, werd in 2006 opgeleverd met de huidige normen reeds in het vizier.
Zo spreken we hier bijvoorbeeld over blauwsteen vloeren, vensterbanken en terrassen, een keuken met alle gewenste apparaten en twee badkamers waarvan al het sanitair voorzien is van het prestigieuze merk 'Sterck' die u enerzijds een douche en anderzijds een bad aanbieden met daarbovenop nog 3 toiletten!

Komt u even binnen...

Langs de 2 privé-parkeerplaatsen komen we de inkomhal binnen waarbij het hoge plafond meteen opvalt. Vanuit deze ruimte kunnen we zowel naar het gastentoilet, naar de berging die naar de keuken leidt of naar de lichtrijke, ruime leefruimte met zicht op de tuin.

Vanuit de living nemen we de trap naar de eerste verdieping, waar we via de nachthal o.a de badkamer, de wasplaats en de drie slaapkamers bereiken. De tweede badkamer bevindt zich en-suite de master bedroom.

Als kers op de taart kan u nog genieten van een koffietje op jouw extra terras op de bovenste verdieping.

Bent u klaar om van dit huis uw 'thuis' te maken? Neem snel contact op met ons kantoor op het nummer 09/225 50 50 en kom een kijkje nemen!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov