U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Charmante woning met 3 slaapkamers te Sint-Amandsberg.

* Verkoop onder instelprijs* Deze charmante eengezinswoning met drie slaapkamers is gelegen in een aangename woonbuurt te Sint-Amandsberg.
Op wandelafstand van diverse winkels, scholen en bushaltes. Dichtbij het recreatiecomplex "Lago Rozebroeken" met een immens aanbod van ontspanningsmogelijkheden namelijk wandelen in een natuurrijke omgeving, buitenspeeltuinen, tropisch zwemparadijs, olympisch bad, wellness, sauna's, cafetaria met een aanliggend speeltuintje, fietsen...
We komen de woning binnen via de leefruimte die geniet van veel natuurlijk licht en beschikt over een modern en gemakkelijk te onderhouden parket. Opeenvolgend vinden we de keuken en de badkamer die uitgerust is met een douchecabine en toilet.
Op de eerste verdieping vinden we de eerste slaapkamer met aansluitend een speelruimte of extra zitplaats. Deze ruimte kan tevens dienst doen als slaapkamer. Op de tweede verdieping vinden we de laatste volwaardige slaapkamer.
Een absolute topper op een aangename locatie!
Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 09 225 50 50.
* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov