U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Instapklaar appartement te koop te Sint-Amandsberg

* Verkoop onder instelprijs*
Dit instapklare appartement is ideaal gelegen, vlakbij het bruisende Sint-Amandsberg en meerdere uitvalswegen zoals de R4 en R40.

Het appartement dat gebouwd is in 1964, is gelegen in een kleine residentie van 7 appartementen en bestaat uit een ruime woonkamer van maar liefst 27m2, volledig geïnstalleerde keuken 3 volwaardige slaapkamers, badkamer en wasplaats en garagebox.

Via de nachthal kan u zich begeven naar alle delen van het appartement, de ruime en karaktervolle leefruimte is aangesloten aan de volledig geïnstalleerde keuken die in 2019 vernieuwd is net zoals de vloer en het centrale verwarmingssysteem van het volledige appartement. Verder kan u zich via de nachthal begeven naar de 3 volwaardige slaapkamers die allen zicht hebben op de binnenplaats. Naast de uiterste slaapkamers bevinden zich nog de badkamer en wasplaats. Verder beschikt dit appartement over een grote garage van 27m2.

Ideaal voor starters of investeerders.

Laat deze kans niet liggen en contacteer ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov