U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Stijlvolle gezinswoning met bijzondere accenten

Stijlvolle gezinswoning met prachtige buitenruimte op fietsafstand van het centrum. De woning beschikt over enkele bijzondere accenten die bijdragen tot het uniek karakter.

De karaktervolle burgerwoning met 4 slaapkamers onderging in de laatste jaren een grondige renovatie met respect voor de originele elementen. Op deze manier werd een prachtige woning ontworpen waarbij hedendaags comfort en authenticiteit hand in hand gaan. Bij de renovatie werden zo onder andere: het dak, de isolatie, de elektriciteit, de koepels, trappenhal, enkele kamers en de badkamer vernieuwd.

De grote voordeur geeft ons toegang tot de inkomhal, via een dubbel opengaande deur krijgen we toegang tot een eerste slaapkamer/bureau alsook de open keuken/leefruimte met houtkachel.
De open leefruimte met karaktervolle elementen geeft ons toegang tot de een oase van rust in de tuin. een plekje paradijs van maar liefst 150m² met appelbomen, kerselaar, pruimboom, vijver en terras.

Naast de keuken bevindt zich de eerste badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo.
Het eerste verdiep biedt ons een prachtige authentieke badkamer aan met ligbad, toilet en lavabo.
De tweede verdieping is toegankelijk via een gefineerde trap. Op dit verdiep bevindt zich de 3de en 4de slaapkamer. De derde slaapkamer is een duplex kamer, hier krijgen we nog extra toegang een aangename bureau/berg ruimte.

Kortom, een stijlvolle en ruime woning die het juiste evenwicht weet te vinden tussen authenticiteit en hedendaags comfort.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov