U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Op te frissen woning met charmante tuin!

IN OPTIE!

Op de rand van Gent vinden we deze op te knappen charmante woning.

Grote troef is ongetwijfeld de zonnige en langwerpige volwaardige tuin en het feit dat het pand zich structureel in een zeer goede staat bevindt en beschikt over grote ruimtes.

We betreden het pand via de inkomhal dat doorgeeft naar de leefruimte en keuken toe. Dit is één grote ruimte met open keuken. De keuken geeft tenslotte toegang tot de badkamer alsook de veranda. Vanuit de veranda hebben we een prachtig zicht op de tuin en zijn tuinhuisje.
Op de twee bovenste verdiepingen vinden we 4 volwaardige slaapkamers terug. Op de eerste verdieping beschikken beide slaapkamers over een prachtig hoog plafond.

Deze woning is een ideaal opportuniteit voor jonge koppels of een gezin op zoek naar een fijne woonomgeving met een leuke uitdaging. We bevinden ons in een zeer rustige zijstraat van de Nieuwevaart, dichtbij alle nutsvoorzieningen, verbindingswegen, ziekenhuis en openbaar vervoer. U staat bovendien op een kleine 10 minuten fietsen op de Korenmarkt.

De toplocatie en gunstige oriëntering maken van deze op te knappen woning het ultieme project. Met enkele ingrepen blaast u deze woning zonder probleem nieuw leven in, met een prachtig resultaat tot gevolg. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er volledig het uwe van te maken.

Neem snel contact op voor deze renovatie opportuniteit!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov