U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Gezellige starterswoning nabij centrum Gent!

Verkoop onder instelprijs. Zeer charmante één slaapkamer woning, met mogelijk voor twee, en gezellig zonnig terras ten noorden van het centrum. Op slechts enkele minuten fietsen staan we in het Stadscentrum. Alle grove renovatie werken werden recent uitgevoerd, aan u de mogelijkheid om verder af te werken naar eigen smaak.
Grote troef is dat er maar liefst 6 zonnepanelen werden geïnstalleerd op het dak en dat de woning een conform elektriciteitsattest kan voorleggen!

De woning beschikt over een praktische indeling en is verdeeld over drie niveau's. Via de inkomhal die uitgeeft op de open leefruimte, keuken en eetplaats, betreden we de woning. Hier vinden we ook de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een volwaardige slaapkamer met toegang tot het gezellig privatief terras. Op de tweede verdieping vinden we de bureau, mits enkele aanpassingen kan deze omgevormd worden tot volwaardige slaapkamer.

De huurovereenkomst van de garagebox (300m verder) kan eventueel overgenomen worden.

Ben je op zoek naar een, hippe en betaalbare woning om verder naar eigen smaak af te werken? (mobiscore 9,3!) Zoek dan niet verder en contacteer ons om een bezichtiging in te plannen!
* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov