U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Op te knappen woning met prachtige tuin!

Op de Rooigemlaan vinden we deze op te knappen woning die heel wat charme herbergt. De woning intrigeert met een grote tuin (+-160 m²), en ook binnenin vinden we volwaardige ruimtes terug zoals o.a. een volledig droge kelder in perfecte staat met voldoende hoogte.

Structureel bevindt het pand zich in een top staat en biedt 4 volwaardige slaapkamers aan met hoge plafonds.

Grote troef is ongetwijfeld de zonnige tuin met enkele sparren en bergruimte achteraan – aan u om te beslissen of u liever het groen wilt behouden of nog meer open ruimte wenst. Bovendien langs de achterkant heeft u de mogelijkheid om een doorgang te creëren, zeer handig voor fietsers of spelende kinderen.

Deze woning is het ideaal pand voor jonge gezinnen en mensen op zoek naar een fijne woonomgeving. Aan de achterzijde vindt u de prachtige woonsite Malem. Aan de andere kant bent u dichtbij alle nutsvoorzieningen, verbindingswegen en openbaar vervoer. U staat bovendien op minder dan 10 minuten fietsen op de Korenmarkt. Station Sint-Pieters, Blaarmeersen, Watersportbaan en Bourgoyen liggen eveneens binnen bereik.

De toplocatie en gunstige oriëntering maken van dit op te knappen huis het ultieme project. Met enkele kleine ingrepen blaast u deze woning zonder probleem nieuw leven in, met een prachtig resultaat tot gevolg. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er volledig het uwe van te maken.

Laat deze renovatiekans niet schieten!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov