U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Eigentijds appartement nabij Coupure

In het hartje van Gent, op nog geen tien minuten stappen van het historisch centrum en de universiteits- en hogeschoolcampussen, vindt u dit recent gerenoveerd 2 slaapkamerappartement.

De woonzone rond de Coupure weerspiegelt de harmonie tussen het groene, de rust en de levendigheid die een bruisende stad als Gent huisvest.

Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met een volledig geïnstalleerde, eigentijdse keuken. Verder zijn er twee ruime slaapkamers, een volledig vernieuwde badkamer met douche en tot slot is er ook een ruime berging. Het appartement is ideaal voor starters en is ook zeer aantrekkelijk als investeringspand.

Tevens zijn ook de rechtstreekse tramverbinding richting centrum en Station Gent-Sint-Pieters, de naburige Watersportbaan en uitgebreide winkelmogelijkheden een absolute troef.

De syndicuskosten bedragen 71€ per maand. Alle grote gemeenschappelijke kosten zijn achter de rug. Zo werd recent het dak geïsoleerd en de inkomhal vernieuwd.

U heeft het al begrepen, dit appartement is een topper. Wenst u graag dit appartement te bezoeken? Maak snel een afspraak voor de kijkdag op ons nummer 09 225 50 50. De plaatsen zijn beperkt!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov