U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Uitzonderlijke opbrengsteigendom

Dit volledig gerenoveerd opbrengsteigendom is gelegen op een toplocatie in het centrum van Gent en bestaat uit 3 volledig gerenoveerde entiteiten. Momenteel zijn alle appartementen aan studenten verhuurd. De eigendom bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw.
Bijgebouw:
Appartement 001 is de grootste van de 3 en bestaat uit een ingerichte keuken, een slaapkamer en een toilet op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping vinden we nog 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Dit appartement geniet bovendien nog van 2 aangename buitenruimtes.
Hoofdgebouw:
Appartement 101 bevindt zich op de 1ste verdieping en telt 1 grote slaapkamer en een badkamer met douche en toilet achteraan. De leefruimte met ingerichte keuken is vooraan gelegen.
Appartement 201 is te vinden op de 2de en 3e verdieping. Op de tweede verdieping is er een grote leefruimte vooraan en een grote slaapkamer achteraan. De keuken en de badkamer met douche en toilet bevinden zich op de 3de verdieping. Daar is ook nog een bureau of kleine slaapkamer aanwezig.
Bijkomende troeven van het gebouw zijn de gemeenschappelijke fietsenberging, de kelder en de polyvalente ruimte.
Alle units hebben een uitstekend EPC: 236, 177 en 130.
De elektriciteit, ook van de gemene delen is volledig conform.
Maandelijks brengen deze 3 appartementen een aantrekkelijk huurrendement op.Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov