U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Altijd al gedroomd van een eigen B&B in combinatie met stijlvol wonen en werken? Dan is dit uw kans!!! Luxueuze architectenwoning bestaande uit drie delen: prachtige B&B, klassevol kantoor en gerieflijke gezinswoning! Vooraan de woning bevindt zich de B&B met twee tot in de puntjes ingerichte kamers met telkens een private wellness badkamer waar de gasten in één kamer beschikken over een Finse sauna en in de andere kamer over een jacuzzi. Op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke keuken en ontbijtkamer met veel lichtinval voorzien.
Het achtergelegen kantoor is uitermate geschikt als aangename werkplaats en kijkt uit op de gezellige patio/binnentuin. Tevens is deze voorzien van een groen dak.
De voormalige paardenstal werd volledig gerenoveerd in loftstijl en is nu een moderne eengezinswoning welke beschikt over een open leefruimte met hyper-geïnstalleerde keuken grenzend aan de patio, moderne badkamer en twee mooie slaapkamers.
Uniek kenmerk aan dit gemeubelde (!!! alle meubels zijn inbegrepen in de prijs), instapklare pand is het gebruik van bamboe in de dakconstructies! Dit maakt het pand uniek in de Benelux! Deze schitterende buitenkans haalde dan ook reeds meerdere malen de media. De huidige bewoners blijven reservaties aannemen voor de B&B wat reeds een meerwaarde is bij de overdracht naar de nieuwe eigenaars.
Gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en in een wijk die de komende jaren helemaal tot bloei zal komen dankzij het unieke Tondelierproject met de constructie van een 500-tal woongelegenheden, sport, handels- en dienstfaciliteiten, een crèche, jeugdlokalen en ruimte voor kantoren en horeca. Bel snel voor een bezoek ter plaatse!
Meer informatie over het Tondelierproject: http://www.tondelier.be/over-tondelier/project/
Via onze website kan u de plannen van de woning en de omgeving downloaden. Contacteer ons kantoor om een afspraak in te plannen zodat u deze prachtige woning ter plaatse kan ontdekken!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov