U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Unieke kans!!!! Bijzonder mooi en exclusief herenhuis in prachtige authentieke stijl, middenin de geliefde Gentse binnenstad! Deze architecturale parel werd in 1910 ontworpen en gebouwd door architect Emile De Weerdt als eigen woonhuis.
Bij het binnenkomen verrast de riante inkomhal met een wit-marmeren trap, mozaïekvloer en een unieke luster die speels alle verdiepingen met elkaar verbindt. De woon- en slaapruimtes zijn ongewoon ruim en hebben hun originele sierelementen behouden: de hoge versierde plafonds, het prachtige parket, de authentieke erkers die voor een bijzondere lichtinval zorgen en de verschillende marmeren schouwen.
Deze uitzonderlijke en elegante woning beschikt over maar liefst vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De gehele eerste verdieping is voorbehouden voor de leefruimte met aansluitend een eetkamer en zalige hypergeïnstalleerde keuken. Op de tweede verdieping is de grootste kamer vooraan ingericht als bureel. De andere ruimtes zijn de masterbedroom met dressing en designbadkamer. Op de hogere verdiepingen bevinden zich nog 3 slaapkamers en een kamer die als zolder gebruikt wordt maar perfect in te richten is als extra woon- of slaapkamer. Een terras, stadstuin en diverse polyvalente kamers op de benedenverdieping vervolledigen het beeld.
Ben je op zoek naar een stijlvolle woning met veel grandeur, héél veel ruimte, comfort en veel licht, die desgewenst ook nog eens dé perfecte, luxueuze woon-werkcombinatie kan vormen? Bij deze heb je ze gevonden!!! Bel ons voor een bezichtiging ter plaatse, wedden dat ook jij onmiddellijk verliefd wordt op dit juweeltje?


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov