U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Prachtige voormalige dokterspraktijk, idylisch gelegen

Een riante stadswoning, heerlijk idyllisch en rustig gelegen aan de oevers van de Leie in hartje Gent. Wonen in een pand met een rijke geschiedenis en voorzien van talrijke authentieke stijlelementen, het is mogelijk. Deze authentieke herenwoning bestaat uit een afgescheiden praktijkgedeelte, een heel erg ruim bemeten privéwoning die desgewenst nog verder kan opgesplitst worden (bijvoorbeeld ifv co-housing), en een voormalig koetshuis dat plaats biedt aan zeker vier wagens of dat ook perfect als ruim magazijn of atelier kan dienen (bereikbaar via de zijstraat!). Dit magnifieke pand, waarin circa 1942 een pianofabriek gehuisvest was, barst dus werkelijk van het potentieel!
In het woongedeelte volgt het ene na het andere ruime, lichtrijke vertrek elkaar op en genieten de bewoners - momenteel - van zes slaapkamers en twee badkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote zolder; bereikbaar via een vaste trap.
Het linkerdeel van de woning is uitermate geschikt voor een praktijk (dokter, kinesist, diëtist, psycholoog,...) maar ook als kantoor voor een ander vrij beroep (advocaat, boekhouder,...). Uiteraard biedt het pand ook ongekende mogelijkheden in het licht van co- en of kangoeroewonen op de meest stijlvol denkbare wijze. Dit bijzondere, te renoveren vastgoed kan nog volledig naar eigen wens en smaak worden ingedeeld en ingericht.
Deze charmante authentieke buitenkans is hét ideale pand voor een comfortabele en stijlvolle combinatie van wonen en werken en mag u echt niet links laten liggen! Bel dus snel ons kantoor voor een bezoek ter plaatse!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov