U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Opbrengsteigendom gelegen te Rooigemlaan!

Fantastische gelegen opbrengsteigendom nabij centrum Gent. Van hieruit bereik je per fiets in tien minuutjes het historisch centrum, het station, sport- en recreatiegebied de Blaarmeersen, natuurreservaat Ossemeersen,... Ook met de auto sta je in een mum van tijd overal waar je zijn moet en bevind je je op vijf minuutjes van de op- en afrit van de R4 en de autostrades. Parkeren doe je voor de deur; aan winkels, grootwarenhuizen, bakkers, slagers, cafeetjes,... is er in deze levendige buurt geen gebrek. Tenslotte is er een bushalte op maar 10m afstand!
Het pand bestaat uit een handelsgelijkvloers van (80m2) een appartement op de eerste verdieping en een studio op het tweede verdiep. De handelsruimte is volledig uitgerust en voorzien van zowel een keuken, badkamer als toilet. Ook het zeer aangename stuk tuin (30m2) en de ruime, droge en bruikbare kelder (26,5m2) zijn vanaf hier toegankelijk.
Op het eerste verdiep is een appartement ondergebracht en op de tweede verdieping een studio! Elk beschikt over een eigen ruime badkamer die te bereiken is via de traphal. (Beiden zijn verhuurd)
Momenteel is het pand voor 2/3 verhuurd, mits enkele renovatiewerken kan terug overgegaan worden tot volledige bezetting wat een mooi rendement met zich meebrengt!
Bel ons gerust voor meer informatie en een bezoek ter plaatse!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov