U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 5 studentenkamers

Verkoop onder INSTELPRIJS!
Interessante opbrengsteigendom met 5 studentenkamers in centrum Gent. Op een toplocatie te midden van tal van campussen, winkels en uitgaansgelegenheden.

De 5 lichtrijke woonentiteiten variëren van 13 tot 20 m2 en beschikken elk over een eigen keuken. Er is een handige fietsenstalling voorzien evenals een gemeenschappelijke badkamer en twee toiletten.

De buurt rond de Jozef Plateaustraat is een geliefde locatie onder studenten, met de Boekentoren, faculteit Letteren, de Verlorenkost en het historisch stadscentrum vlakbij. Hier woon je op 7 minuten fietsen van station Gent-Sint-Pieters en 11 minuten van Gent Dampoort, ideaal voor pendelende studenten. Ook de tramhalte is vlakbij.

Op het gelijkvloers vind je de gemeenschappelijke badkamer met toilet en douche, de fietsenstalling en de grootste kamer. Op de eerste verdieping zijn er twee koten, waarvan een iets groter, de ander voorzien van een hoogslaper voor extra ruimte. Op de tweede en laatste verdieping bevinden zich de twee overige studentenkamers en een tweede wc.

De actuele huuropbrengst bedraagt 2.280 euro per maand, elke kamer wordt doorgaans continu bewoond tijdens het jaar.

Kortom, een uitgelezen kans voor wie zorgeloos wil investeren in een opbrengsteigendom met een degelijk rendement en continuïteit!

* Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov