U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Huis in hippe Visserijbuurt

Charmante rijwoning met unieke bostuin in een aangename leefstraat in de Visserij. Op het gelijkvloers tref je een open leefruimte verbonden met living met gashaard & eetplaats. Vandaaruit betreed je het aangelegd terras met kleine vijver gelegen in de grote, groene en zuidwestelijk georiënteerde stadstuin van 100m2 met tal van bloemen & bomen.

Op het gelijkvloers is er ook een keuken & badkamer. Op het 1e, 2e en 3e verdiep zijn er 4 slaapkamers en een grote zolder. Helemaal onderaan is er een droge kelder.

De hoge plafonds en authentieke elementen (zoals houten trap en hoge deuren) geven het huis extra karakter. De badkamer & keuken kunnen enige vernieuwing gebruiken maar zijn zo ook perfect leefbaar.

Grootste troeven zijn ongetwijfeld de unieke tuin & de locatie. Hoewel de Zalmstraat een zijstraat is van de stadsring, hoor je niets van verkeer wanneer je tussen de bomen staat of geniet van de zon op het terras.

Proeven van het stadsleven doe je hier in de hippe en autoluwe Visserijbuurt, in een gezellige leefstraat met buurtfeesten waar kinderen naar hartelust kunnen spelen terwijl ouders aperitieven op de gemeenschappelijke picnictafels aan de straatkant. Een sfeervolle en veilige plek voor de deur met een groene oase achter de woning? Een droomplek voor jonge gezinnen. Station Gent Dampoort is slechts 6 minuten fietsen, Gent centrum ook vlakbij.

Unieke kans voor mensen die graag ruim, rustig en goed bereikbaar willen wonen mét stadstuin. Neem contact op voor meer informatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov