U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Dubbele woning Sint-Amandsberg

Aan de Antwerpsesteenweg vinden we deze woning met opvallend brede gevel van 6,8 m. Door het ruime karakter van de woning is ze uitermate geschikt als zorgwoning of kangoeroewoning en voor grote samengestelde gezinnen of zelfstandigen.

Op het gelijkvloers vinden we een appartement met zuidgerichte koer. De woning is toe aan een renovatie maar toont nu al heel wat potentieel voor een mooie burgerwoning, dankzij de hoge plafonds, dubbele deuren en de brede gevel.

Op de eerste en tweede verdieping vinden we de wooneenheid, met drie slaapkamers, een ruime keuken en een zuidgericht dakterras. De duplex is instapklaar met mooie houtlook vloer, veel licht, hoge plafonds en net afgewerkte witte muren.

Als eengezinswoning is het huis heel ruim, ideaal voor grote of samengestelde woningen of als zorgwoning of kangoeroewoning. Ook leent het huis zich perfect voor zelfstandigen in vrij beroep die wonen willen combineren met een praktijk of thuiskantoor.

Deze woning ligt op zo’n 400 m van station Gent Dampoort, met een bushalte aan de voordeur en genoeg handelszaken en bakkers in de buurt. Dicht bij centrum Gent en op 5 minuten van de R4, met tal van vrijetijdsactiviteiten in de Rozebroeken of de Oude Dokken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende bezichtiging of meer info makelaar David via david@i-moov.be of gsm 0475 976845


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov