U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Groen wonen in Sint-Amandsberg

VERKOCHT!!! Deze woning in een groene laan in Sint-Amandsberg op 500 meter van de gezellige Westveld-wijk wordt verkocht via een **INSTELPRIJS** dat een minimumprijs is die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden.

Via een inkomhal betreedt u de benedenverdieping met aangename living, aansluitende keuken en compacte, lichtrijke veranda. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Op de tweede verdieping is er een ruime derde slaapkamer die ook als hobbyruimte of bureau ingericht kan worden.

Handig is ook de inpandige garage, ideaal als extra berging, bereikbaar via een oprit met genoeg plaats voor een tweede wagen. Twee mooi onderhouden perkjes geven de façade een verzorgde uitstraling.

De woning dateert uit 1999 en werd goed onderhouden. Wie een persoonlijke touch wilt toevoegen door bijvoorbeeld de keuken of de vloer te moderniseren, heeft daar alle ruimte voor, toch is het huis momenteel perfect instapklaar.

De tuin is afgewerkt met een houten afscheiding voor de nodige privacy. Langs de linkerkant kan u de tuin betreden via een poort, ideaal om fietsen veilig binnen te zetten.

Kortom, een mooie woning op een toplocatie. Op wandelafstand, is het aangenaam spelen en zwemmen in de Rozebroeken. Groen en rustig wonen vlakbij Gent? Mis deze kans niet.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov