U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Renovatiekans in hippe buurt

VERKOCHT!!! In de Scheldestraat vinden we deze te renoveren woning die heel wat charme herbergt. De woning intrigeert met een karaktervolle gevel met gekleurde baksteen, en ook binnenin vinden we elegante stijlelementen terug zoals o.a. klassieke sierelementen in de traphal en op het plafond.

Grote troef is ongetwijfeld de zonnige tuin met 2 boompjes en bergruimte achteraan – aan u om te beslissen of u liever nog meer ruimte in de vorm van een grastuintje creëert, of de handige werkplek met opslagruimte achteraan behoudt.

Sint-Amandsberg is dé trekpleister voor jonge gezinnen en mensen op zoek naar een fijne woonomgeving. De buurt wordt gekenmerkt door heel wat hippe koffiebars, gezellige brunchspots en co-working plekken voor startende ondernemers.

Ook aan groen geen tekort: aan het eind van de straat ligt een groene Scheldewandeling op jou te wachten, in de andere richting sta je op 15 minuten wandelen aan de Rozebroeken. Station Dampoort, supermarkten zoals Colruyt, Bioplanet en Delhaize liggen eveneens binnen bereik.

De toplocatie en gunstige oriëntering maken van dit huis het ultieme renovatieproject. Met enkele kleine ingrepen blaast u deze woning zonder probleem nieuw leven in, met een prachtig resultaat tot gevolg. Net buiten de drukte van de stad, maar toch op centrale locatie. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er volledig het uwe van te maken.

Contacteer ons vandaag voor meer info of een coronaproof bezichtiging. Laat deze renovatiekans niet schieten!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov