U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Ruime instapklare rijwoning met centrale ligging

VERKOCHT!! Achter deze gevel schuilt een diepe, ruime rijwoning met terras. De woning bevindt zich heel centraal, in de nabijheid van allerhande voorzieningen zoals supermarkten, slagers en bakkers. Ook bevindt de woning zich nabij het openbaar vervoer, alle belangrijke invalswegen en Dampoort station.

Het gelijkvloers van de woning beschikt over een ruime living van maar liefst 40 m², dewelke toegang verleent tot een geïnstalleerde keuken en een badkamer met ligbad. Bovendien geeft de keuken uit op een aangenaam terras van 12 m².

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 16m² en 20m². De kleinste slaapkamer kan bovendien omgevormd worden tot een wasplaats en/of tweede badkamer, de leidingen hiervoor zijn reeds aanwezig. De tweede verdieping omvat eveneens twee slaapkamers van dezelfde grootte.

Tot slot beschikt deze woning nog over een ruime zolder van 20m², deze ruimte kan gebruikt worden als slaapkamer, maar biedt uiteraard nog tal van andere mogelijkheden.

Wenst u in deze ruime rijwoning op toplocatie te bezichtigen? Neem dan zeker contact op met ons kantoor en plan uw bezoek!

EPC: 227 KWh/m²/jaar


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov