U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Praktische driegevel in rustige straat

VERKOCHT!!! Deze woning met twee verdiepingen, gebouwd begin jaren 70, spreekt aan door zijn praktische indeling en rustige omgeving.

De living op de gelijkvloers kijkt via grote ramen uit op een groene verzorgde tuin. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers en een badkamer. De woning beschikt over centrale verwarming op gas met een recent vernieuwde ketel met ontkalker.

Het huis is kwalitatief gebouwd en heeft een betonnen gewelven structuur, ook op de zolderverdieping. Deze laatste is een interessant renovatieproject met eindeloos veel mogelijkheden. Ze biedt ruimte aan twee à drie extra kamers of tweede badkamer en u hebt genoeg ruimte om een vaste trap te voorzien.

Een gezellige tuin zorgt voor de nodige privacy en is zuidwest georiënteerd, wat ideaal is om te genieten van de zon gedurende het grootste deel van de dag. De aparte garage is ruim genoeg voor één wagen en enkele fietsen. Een ruime en droge kelder maakt dit pand in de Zavelput af.

Sint-Amandsberg is een geliefde plek om te settelen omwille van de nabijheid van centrum Gent. De Zavelput ligt vlakbij residentieel Sint-Amandsberg. Ook scholen, openbaar vervoer en handelszaken sieren de buurt. Deze woning met unieke ligging en heel wat potentieel kan van u zijn. Contacteer ons voor meer info.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov