U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9031 Drongen

Omschrijving

Villa + guesthouse aan de Leie

Aan de bloeiende oevers van de kronkelende Leie bevindt zich deze exclusieve, instapklare villa met guest- of poolhouse, grote zuidgerichte tuin en eigen aanlegsteiger. De woning bevindt zich in het lieftallige, heerlijk rustige Baarle, verscholen in het groen van het prachtige natuurgebied Keuzemeersen. Toch is de bereikbaarheid perfect wegens de onmiddellijk nabijheid van de oprit van de E40 en de ligging ten opzichte van Drongen dorp, Sint-Martens-Latem en Bachte-Maria-Leerne. De woning beschikt over vijf volwaardige slaapkamers, twee terrassen, grote lichtrijke leefruimte, zeer veel bergplaats,...
Dit uitzonderlijk vastgoed heeft een grondoppervlakte van maar liefst 2420m², verspreid over 4 percelen. Dit fantastische eigendom kan perfect dienen als woon-werkcombinatie door de guesthouse in te richten als aangenaam bureel. De guesthouse (of poolhouse of bureel) biedt een prachtig zicht op het water en heeft een oppervlakte van 93m². Momenteel is dit onderverdeeld in leefruimte, keuken, badkamer, 3 slaapkamers en 1 bureau/wasplaats maar de mogelijkheden zijn eindeloos.
Desgewenst kan de villa ook afzonderlijk van het perceel met de guesthouse worden aangekocht. Ongelofelijke buitenkans op een toplocatie!!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov