U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Ledeberg

Omschrijving

Unieke hoekwoning (2 entiteiten) te Gent

Verkoop onder instelprijs.
Top opportuniteit: deze op te frissen woning gelegen in het hippe Ledeberg bestaat uit 2 entiteiten. Op de gelijkvloerse verdieping met ingang aan Jozef Vervaenestraat 17 hebben we een studio die verhuurd is en op de 1ste en 2de verdieping vinden we een heel ruim en gezellig appartement mét dakterras (ingang Sint-Danielstraat 1).
Bijzondere troeven: een zee van ruimte - centrale ligging - hippe buurt - dakterras - veel lichtinval.
De studio (gelijkvloers) bestaat uit een ruime leefruimte met open keuken. Verder is er een aparte slaapkamer en naast de slaapkamer vinden we een nette badkamer met douche en lavabo.
Het appartement (1ste en 2de verdieping) ziet er als volgt uit. We komen binnen via een ruime inkomhal met op het einde een toilet, een berging en een technische ruimte. De 1ste verdieping wordt ingenomen door de eetkamer met een open keuken die voorzien is van alle toestellen (behalve een vaatwasmachine). De living met planken vloeren is gelegen naast de keuken.
Dan gaan we verder naar de 2de verdieping en daar vinden we vooraan 1 zeer ruime slaapkamer en een tweede slaapkamer achteraan. Het bureau met handige ingemaakte kasten kunnen we bereiken via de 2de slaapkamer. Tot slot bevindt zich ook de badkamer met ligbad, lavabo en toilet op deze verdieping.
Een leuke bonus bij het appartement is het grote dakterras.
U heeft het al begrepen: dit pand is interessant niet alleen voor investeerders, maar ook voor ouders met studerende kinderen. Het is ook ideaal voor starters die de studio verder wensen te verhuren en boven royaal wensen te wonen.
Wilt u graag het pand verder ontdekken? Reserveer snel een afspraak voor ons kijkmoment op ons nummer 09 225 50 50. De plaatsen zijn beperkt.
EPC -score studio: 313 kWh D - EPC-score appartement: 640 kWh F

*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov