U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Klassevolle interbellum woning te Gentbrugge

Ben je op zoek naar een ruime woning te Gentbrugge, dan is deze woning zeker en vast iets voor jou. Gelegen dichtbij het Keizerpark vind je deze robuste, op te frissen burgerwoning. Vooraan vind je de eetkamer die verbonden is met de leefruimte door middel van een typische houten tussendeur uit de interbellum periode. De authentieke elementen springen overigens al in het oog zodra je woning binnenkomt: de intacte tegelvloer met mozaiëkmotief en de houten trap bevestigen onmiddellijk dat het hier gaat om een klassevolle burgerwoning. Beneden is er verder een ruime en geïnstalleerde keuken en er is eveneens een grote badkamer aanwezig.
1ste verdieping: hier vinden we 2 volwaardige en lichtrijke slaapkamers en er is ook een tweede badkamer, met lavabo en toilet.
2de verdieping: op deze verdieping heb je een 3de volwaardige slaapkamer vooraan en een 4de, kleinere slaapkamer ernaast. Tot slot is er ook een gigantische zolder met mezzanine waar nog een extra slaapkamer of bureau of hobbykamer kan geïnstalleerd worden. De woning is voorzien van een droge kelder. Wat de woning helemaal compleet maakt is dat er een aangename, zuidwest georiënteerde tuin aanwezig is.
De troeven van de woning zijn : Geïsoleerd dak - goede structuur- 2 badkamers - veel authentieke elementen - centrale ligging.
EPC score: 417/E
Wil je deze woning graag verder komen ontdekken, dan ben je van harte welkom op onze kijkdagen. Bel voor een afspraak naar ons nummer 09 225 50 50.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov