U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Ruime woning in Gentbrugge

VERKOCHT!! Deze praktijkwoning valt op dankzij zijn 7-meter brede façade waarachter een groot woonoppervlak schuilgaat. De benedenverdieping bestaat momenteel uit een living, keuken badkamer en praktijkruimte met wachtzaal maar biedt heel wat mogelijkheden tot herindeling.

Boven zijn er 4 kamers die als slaapkamer of bureau kunnen dienen. Helemaal bovenaan is er de zolder, bereikbaar via een vaste trap, voor een grote hobbyruimte of handige opbergmogelijkheid. Ook handig is de compacte kelder en de autogarage met automatische poort, uniek voor een stadswoning.

Hoewel het huis al perfect bewoonbaar is, maakt u er met enkele cosmetische ingrepen in bijvoorbeeld keuken of badkamer een hedendaagse eyecatcher van. Voor wie zijn tanden wil zetten in een interessant renovatieproject, is een volledige herschikking van de setting op het perceel ook mogelijk. De ruwbouw werd reeds gerenoveerd en geïsoleerd met gunstige EPC.

Extra troef is de diepe en brede tuin met tal van mogelijkheden voor een aangename buitensetting.

Gentbrugge is een geliefde buurt voor wie graag dicht bij centrum Gent, invalswegen naar autostrade alsook de rust van de Gentbrugse Meersen woont. Deze hippe omgeving kent een steeds jonger woonpuliek en is uitermate geschikt voor jonge gezinnen, want ‘s zondags wordt de Sint-Simonstraat een speelstraat. Een unieke kans voor grote gezinnen en ondernemers in vrije beroepen.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer info of een bezichtiging.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov