U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9050 Gentbrugge

Omschrijving

Unieke viergevel in Gentbrugge

VERKOCHT!!!! Een uniek gegeven, dat is deze viergevel in Gentbrugge. Wonen zonder aanpalende huizen dicht bij het centrum van Gent wordt werkelijkheid in de Oude Brusselseweg. Deze woning met karakter werd gebouwd in de jaren 60 en werd onlangs deels gerenoveerd.

De villa wordt gekenmerkt door een grote oppervlakte (300 m2) en kan perfect dienen als tweewoonst, kangoeroewoning of zorgwoning. Er zijn vier slaapkamers, twee badkamers, een bureau en een ruime living, verdeeld over twee verdiepingen. De bureelruimte op de benedenverdieping is ideaal voor een praktijk voor vrije beroepen of een thuiskantoor.

Daarnaast is er een garage waar ruim één wagen in past, een kelder met verschillende compartimenten en een zolder. Er zijn twee open haarden in de woning, boven en beneden.

Aan groen geen tekort. Deze ruime woning staat in Park de Pélichy, een van Gent haar best bewaarde geheimen: eikenbomen en kastanjebomen wisselen elkaar af rond een kleine charmante vijver. Vanuit vrijwel elke plek in het huis hebt u zicht op de groene omgeving.

De locatie van deze villa kent ook zijn troeven: invalswegen naar de R4 en E17 zijn slechts enkele minuten rijden, en ook centrum Gent is goed bereikbaar met de fiets en talloze opties met betrekking tot openbaar vervoer. Er is parkeerplaats voor uw auto voor de deur. De straat onlangs omgedoopt tot fietsstraat, dus van druk verkeer hebt u geen last.

Altijd al op zoek naar een ruime villa in Gent? Mis deze ongekende opportuniteit niet.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov