Bent u al lang op zoek naar dé ideale plek om uw droomwoning te realiseren? Zoek dan niet verder! Dit is echt een heel unieke kans!

Deze bungalow, gelegen in een idyllische en groene omgeving aan de Griendijk 16, biedt een ongeëvenaard gevoel van rust en ontspanning, terwijl het ook geniet van een perfecte bereikbaarheid!
Diverse sportfaciliteiten, ontspanningsmogelijkheden, goede scholen en winkels bevinden zich in de nabije omgeving. De ring rond Gent is eenvoudig bereikbaar, wat snelle toegang biedt tot andere delen van de stad en tot verdere bestemmingen. Daarnaast ligt zowel het historische centrum van Gent als Station Gent Sint-Pieters binnen fietsafstand, zodat u kunt genieten van de rijke cultuur en geschiedenis van de stad én u gemakkelijk naar uw werk of naar andere steden kunt sporen.
De ligging aan de rustige waterkant zorgt voor een schilderachtig uitzicht en een vredige omgeving. Hier kunt u de stress van alledag achter u laten terwijl u geniet van uw eigen tuin, waar de fruitbomen weelderig groeien, of terwijl u een wandeling maakt langs het water.

De bestaande woning mag verbouwd of herbouwd worden op de bestaande bebouwde oppervlakte én er mag een extra strook grond in de lengte van het huis mee bebouwd worden. Bovendien mag het totale volume uitgebreid worden tot wel 1000m³, verspreid over twee bouwlagen; wat meer dan voldoende is om ruim en gerieflijk te wonen met uw gezin. De huidige weg naar dit huis en dat van uw toekomstige buren wordt nog mooi heraangelegd in de nabije toekomst.
Met wat visie en inspanning tovert u dit huis moeiteloos om tot een knappe moderne woning waar iedereen jaloers op zal zijn! Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een thuis die volledig aansluit bij uw dromen en behoeften.

Dit fantastische perceel biedt dus volop mogelijkheden om het geheel naar eigen wens te renoveren en uit te breiden én om een prachtige tuin aan te leggen (of te behouden).
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.
Grijp niet naast deze unieke kans om uw droomwoning te realiseren op een idyllische locatie aan het water en bel of mail Pieter: 0497/26.07.77 en Pieter@i-moov.be.

Algemeen

Adres:Gent
Vraagprijs:€ 310.000
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Perceeloppervlakte:489 m²
Bebouwde opp.:107 m²
Bewoonbare opp.:107 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwlagen:1

Indeling

Slaapkamers:2
Kelder:Ja
Tuin:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Kinderopvang:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m

Wettelijke gegevens

Kadastrale benaming:GENT AFDELING 9 SECTIE B
Kadastrale Nummers:44809B0659/02B004
EPC Certificaat Nr.:20240119-0003108494-RES-1
EPC Index:546,00KWh/m²/jaar
Energie label:F
EPC Opmaakdatum:19/01/2024
EPC Geldig tot:19/01/2034
Renovatieplicht:Ja
Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Parkgebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Vergelijkbare panden

€ 310 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

€ 310 000

€ 310 000