TIJDELIJKE ACTIE!

Verkoop nu uw woning met i-Moov en krijg een gratis homestaging of videorapportage met extra social media campagne


Om de verkoop van uw woning nóg vlotter te laten verlopen organiseert i-Moov tijdelijk een actie voor eigenaren die hun pand wensen te verkopen! Wie verkoopt met i-Moov mag rekenen op een gratis homestaging of videoreportage om het pand in kwestie nog meer in "the picture" te brengen.

Met behulp van een homestaging* of videoreportage zal uw pand online meer opvallen tussen andere woningen die te koop staan en wordt het volledige potentieel van het pand duidelijk in kaart gebracht. Daarbovenop zet i-Moov extra in op effectieve advertenties via social media en andere kanalen zodat het bereik stevig vergroot wordt. Op die manier garanderen wij u een gesmeerde verkoop van uw huis of appartement!

* Wat is homestaging? Homestaging, of vastgoedstyling, betekent dat je door middel van een kleine ingreep een totaal nieuwe en gezellige look geeft aan je woning. Dat kan door het gebruik van meubels, planten, decoratie, en zoveel meer. De bedoeling hiervan is om de woning voor een deel te depersonaliseren zodat het een veel breder publiek aanspreekt.

 

“You never get a second chance to make a first impression”

 

Dankzij homestaging

Dankzij de videoreportage

 Onze fotograaf, aantrekkelijke teksten, uitgebreide marketing én extra social media campagne doen de rest.

 

Wist u dat:

 

Neem nu contact op met ons kantoor en geniet van deze tijdelijke actie!

 

Voorwaarden:

Geldig voor alle nieuwe verkoopsopdrachten getekend tussen 15 januari en 1 maart 2021, met een looptijd van 6 maanden.
Standaardtarief
Enkel geldig op verkoopsopdrachten voor woningen gelegen in Oost-en West-Vlaanderen en ondertekend door alle eigenaars waarbij alle eigenaars handelingsbekwaam zijn.
Bij de verkoop van de gezinswoning, indien van toepassing, mét schriftelijk akkoord van de echtgeno(ot(e) of wettelijke samenwonende. 

Gerelateerde artikels

Blog

Waarom beroep doen op een vastgoedmakelaar?

Wat zijn de belangrijkste redenen om samen te werken met een vastgoedmakelaar?
Blog

Wat is homestaging?

U heeft maar één kans om een goede indruk te maken op potentiële kopers bij de verkoop van uw huis. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw eigendom voldoet aan deze opdracht, dat kan door middel van homestaging.
Blog

Hoe maak ik mijn huis en tuin winterklaar?

Koude, natte winterdagen kunnen meer schade aanrichten dan u zou denken. Geen nood, dankzij deze praktische tips leert u hoe u uw woning perfect winterklaar kunt maken.