header

Wie zijn we

i‑Moov is een hartelijk, enthousiast en creatief team van BIV-erkende makelaars; dat heel graag vastgoed in beweging brengt.

De naam i‑Moov is een combinatie van 'immo' en 'move' (bewegen en verhuizen). Met andere woorden: 'uw vastgoed in beweging'. Deze slogan kunt u zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Bij ons vastgoedkantoor staat onroerend goed niet stil maar gaat het vlot van hand tot hand. Dankzij onze proactieve aanpak is er een snel wisselend immo-aanbod, terwijl onze makelaars ook altijd in beweging zijn. Dankzij de moderne technologie staan ze 24 uur op 24 in verbinding met het kantoor.

U kunt bij ons terecht voor het kopen en verkopen van alle soorten vastgoed, gelegen in Oost- en West-Vlaanderen: woningen, appartementen, gronden, opbrengsteigendommen, handelspanden of kantoren,... Of u nu verkoper of koper bent, u kunt op ons rekenen voor elke stap in het (ver)koopproces. We willen de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons. Onze visie, passie, expertise en ervaring vormen de basis van een uitstekende service: professioneel, betrouwbaar, gedreven en klantgericht.

Bent u verkocht? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak, een gratis schatting of voor meer informatie over ons immo-aanbod. Als het gaat om vastgoed, zit u gebeiteld bij i‑Moov!

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

Contact

i-Moov is actief in heel Oost- en West-Vlaanderen en heeft een fysiek kantoor in het Gentse. Geen afstand is ons te ver, u kunt voor gelijk welke regio een afspraak maken met de plaatselijke vertegenwoordiger.           

Oost-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

U vindt ons net buiten het drukke centrum van Gent, in een modern en lichtrijk kantoor dat perfect bereikbaar is met de auto én met het openbaar vervoer.
U bent van harte welkom met of zonder afspraak!

ma-do: 9u -12u30 - 13u30-18u
vr: 9u -12u30 - 13u30-16u

Na de kantooruren: op afspraak

Antwerpsesteenweg 99
9040 Gent
West-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Voor deze regio kunt u ten alle tijde een afspraak inboeken bij onze plaatselijke regioverantwoordelijke voor een bezoek aan onze panden, voor een gratis schatting of voor een vrijblijvende afspraak waarin onze efficiënte aanpak verder wordt toegelicht.

Openingsuren: op afspraak

TEL: 050/123.123
MAIL: info@i-moov.be


Medewerkers

Jan Baete
Jan Baete
Zaakvoerder
BIV 506831
Elke Heddebauw
Elke Heddebauw
Assistent-zaakvoerder
BIV 508582
Lorenzo Bekaert
Lorenzo Bekaert
Commercieel medewerker binnendienst
BIV 511206
Herbert Lambrecht
Herbert Lambrecht
Vastgoedmakelaar
BIV 515298
Anthony Allison
Anthony Allison
Vastgoedmakelaar
BIV 516995
Axelle Roelandt
Axelle Roelandt
Vastgoedmakelaar
BIV 517367
Lien Lysy
Lien Lysy
Vastgoedmakelaar
BIV 514403