Uw vastgoed in beweging

Over I-moovI-Moov, uw vastgoed in beweging

I-moov is een innoverend & jong kantoor dat zich dynamisch op de vastgoedmarkt beweegt met een creatieve strategie en een weldoordachte visie. Bij ons staat onroerend goed niet stil maar gaat het vlot van hand tot hand. Ons team is uiterst gemotiveerd en staat stevig in de startblokken om elk vastgoedproject in beweging te brengen. Onze unieke benadering kan samengevat worden in vier kernwaarden: professionalisme, klantgerichtheid, totaalservice en innovatie. Wij lichten deze waarden graag even voor u toe.

Professioneel
Onze uiterst professionele aanpak wordt gesteund door expertise en ervaring. Op basis van diverse verkoopsopleidingen en een uitgebouwde carriŤre in vastgoed en verkoop, kunnen wij de garantie bieden dat verkopen en onderhandelen ons vak is. Hierdoor kunnen we optimaal bemiddelen en het uiterste halen uit elke verkoop. Onze grondige kennis van de markt vertaalt zich in een realistische en marktconforme waardebepaling van uw woning. Iedere woning mag bovendien rekenen op mooie, professionele foto's en een goed uitgewerkt marketing- en publiciteitsplan op maat zodat uw pand op heel wat belangstellende kandidaat-kopers kan rekenen!

Klantgericht
I-moov luistert nauwgezet naar zijn klanten, omdat wij ons realiseren dat enkel maatwerk 'werkt'. Dit gebeurt steeds in een sfeer van openheid en vertrouwen. Het team van i-Moov werkt samen met u aan een snelle en efficiŽnte verkoop van uw woning. Een flexibele beschikbaarheid en grote betrokkenheid dragen we hoog in het vaandel. U kunt 7 op 7 bij ons terecht met al uw vastgoedvragen.

Service van a tot z
Onze makelaars werken elk verkoopsdossier tot in de puntjes uit en zorgen voor een perfecte afhandeling. U kunt werkelijk alle stappen van het verkoopsproces met een gerust hart aan ons overlaten! De eigenaars worden regelmatig op de hoogte gehouden van onze vorderingen. Ook alle kandidaat-kopers kunnen met alle vragen bij ons terecht en we zorgen er zo voor dat eigenaar en koper elkaar vlot kunnen vinden.

Innoverend
Innovatie kenmerkt onze manier van werken. Wij volgen de nieuwste technologische evolutie op de voet. De markt wordt benaderd via de digitale media om zo een uiterst breed aanbod aan potentiŽle kopers te kunnen bereiken. Met ons opvallend en tot in de puntjes uitgewerkt concept maken wij het verschil.