Uw vastgoed in beweging

Referenties   

 

Oostakker – Edmond Helderweirdtstraat

“I-Moov is een fantastisch immobiliënkantoor. Wat er afgesproken wordt tijdens het eerste gesprek, dat gebeurt ook allemaal! Jullie zijn correct, vriendelijk, houden zich aan de afspraken, kort om SUPER! Ik ga jullie zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie. Bedankt!”
Mevrouw Bogaert

   

 Melle - Oefenpleinstraat

" Vastgoedkantoor i-Moov staat voor een no nonsens aanpak."
Familie Bourgonjon

   

Merelbeke - Mellestraat

“ Fijne samenwerking; we wisten waar we stonden en kregen regelmatig een stand van zaken door.”
Familie Bauters

   
 

 

"Zeer fijne samenwerking!"
Anoniem

   

 

“ Vastgoedkantoor i-Moov is in één woord  te  beschrijven: Super!"
Anoniem

   

Stekene - Hellestraat

"Voor mij niets dan lof!! Zeer tevreden; een vlotte verkoop zoals de vorige keer."
Familie Goeminne

   

Mariakerke - Ernest Vanhaevermaetstraat

" I-Moov staat voor professioneel, efficiënt, vriendelijk, consequent en duidelijk! Kortom wij zijn zeer tevreden klanten."
Familie De Rae

   

" Wij waren heel erg tevreden met de vlotte afhandeling, correcte communicatie en de blijvende ondersteuning tot na de verkoop."
Anoniem

   

" Dit uiterst professionele en super gemotiveerde team zal ik aan iedereen aanbevelen, hun warme, correcte en vriendelijke aanpak zal ik niet gauw vergeten. Indien uw woning te koop staat zou ik zeker niet twijfelen en met vastgoedkantoor i-Moov in zee gaan!"
Anoniem

   
"Bereikbaar indien nodig, vriendelijk onthaal en vlotte afhandeling."
Mevrouw Tigra
   

"Na een lange periode van twijfel besloot ik uiteindelijk mijn huis te verkopen... een emotionele beslissing; hart, ziel en veel verbouwingen werden ooit in het huis gestopt, ook de kinderen zijn er opgegroeid... een moeilijke keuze...Na een defilé van makelaars volgde nog een moeilijke keuze, nl. de beslissing met wie ik uiteindelijk in zee zou gaan. Ik besloot om met Jan van vastgoedkantoor i-Moov te werken daar de contacten steeds vlot, aangenaam en correct verliepen. Dat bleek de juiste keuze te zijn! Na amper 1,5 maand werd een concreet bod op tafel gelegd en de woning was verkocht. Jan wordt ondersteund door een sterk intern team die de administratieve opvolging en afwerking op zich nam! Correct, vlot en niet opdringerig zijn voor mij de kernwoorden die de stijl van Jan en zijn team het best omschrijven. Ik zou vastgoedkantoor i-Moov alvast warm aanbevelen"
Anoniem

 

   

" Een huis verkopen is een emotioneel moment in een mensenleven. Het team van i-Moov hebben ons op een eerlijke, aangename en geruststellende manier begeleid. Regelmatig contact, stand van zaken doorgeven en een goede zichtbaarheid waren voor ons de grootste troeven. Ons huis was binnen een korte termijn verkocht aan een betrouwbaar iemand die de woning kon waarderen en die ook de diensten vastgoedkantoor i-Moov kon apprecieren voor een goed resultaat."
Familie Choppinet

   
" Vastgoedkantoor i-Moov staat garant voor een snelle service"
Meneer Van Rumbeke
   
 

Graag wensen wij onze tevredenheid uit te drukken, over onze samenwerking met I-moov. We kregen verschillende makelaars over de vloer, die elk op hun beurt wel ongeveer hetzelfde beloofden en dezelfde condities voorstelden, maar I-moov sprak ons het meeste aan daar het contract maandelijks opzegbaar was.

Zaterdag werd ons contract getekend, maandag stond de woning al op de site en op woensdag kregen we al telefoon dat de woning verkocht was!

Geen loze beloftes dus bij I-moov, maar woord bij daad.

Bedankt voor de fijne samenwerking.

Mvg Eric & Tamara

   
 

- Snelle publicatie

- Vlotte Samenwerking

- Goede opvolging en kwaliteitsvolle service!

   
   Super en vlotte samenwerking. Zonder kopzorgen!!
   

We vonden het fijn dat de makelaar van i-Moov onze woning verkocht. Hij gaf steeds voldoende uitleg aan de potentiële kopers.

Groetjes,

Sara en Patrick

   
Bedankt voor de snelle verkoop van onze woning. Jullie vriendelijkheid en opvolging heb ik enorm gewaardeerd. De samenwerking was aangenaam en ik zal het niet nalaten reclame te maken.
Dank u voor de professionele aanpak en uitleg, de raad en de openheid. Ik had van bij het begin veel vertrouwen in jullie.
   
Langs deze weg willen we het kantoor bedanken voor de directe en professionele aanpak, in het bijzonder
de makelaar die erin slaagde om ons pand binnen de 14 dagen te verkopen, niettegenstaande ons huis in de hogere prijsklasse
verkocht werd. Haar inzet en overtuigingskracht heeft tot deze uitzonderlijk snelle deal geleid.

Wij willen haar hiervoor nogmaals bedanken.

Ann en Werner  
   
 
Wat ons deed besluiten om met i-Moov  samen te werken:
 
1) de afspraken werden correct opgevolgd.
2) de professionele foto’s gaven een mooi beeld van de woning
 
Na één maand werd de verkoopovereenkomst getekend.
   
 

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop.

   
 

We zijn heel tevreden over het verloop van de verkoop. Alles verliep heel correct.

i-Moov was het juiste kantoor op de juiste plaats.

   

Goede opvolging in het koop - verkoop gebeuren. Deskundig advies bij het verkopen van het huis.

Steeds bereikbaar bij vragen.

   
 

i-Moov bracht een concept dat onmiddellijk aansprak:Target van drie maanden, professionele fotograaf, mooie overzichtelijke website, goed contact met de makelaar. En ook heel belangrijk: heel eerlijke communicatie die vertaald werd in daden!  Dank voor de goede, vertrouwensvolle samenwerking i-Moov! (Verkoper)

Vlotte, persoonlijke aanpak, waarbij het mogelijk is om een afspraak te maken buiten de kantooruren! Een aanrader! (koper)

 

   

Zeer goed contact met i-Moov. Beloften worden waargemaakt.

Veerle Otte

   

Zeer tevreden over de bemiddeling bij de verkoop van mijn woning. Zeer vlotte contacten met Jasmien. Begripvol en sociaal. (Verkoper)

Jasmien kwam over als een enorm eerlijk iemand. Ze wees ons op de voor- en nadelen van de woning, wat voor ons als kopers klantgericht en eerlijk overkwam.  En zeker niet stijf of het stereotype van makelaar. De zaakvoerder mag tevreden zijn over een medewerkster als Jasmien!  (Kopers)

   
 

We zijn tevreden over de geleverde service van het i-Moov kantoor.  Er was een vlotte samenwerking en snelle correcte afhandeling van de verkoop van ons appartement.  Kortom, i-Moov een aanrader!

   
  Super goed kantoor, zeer vlotte babbelaar ;-) jullie houden zich zeker aan jullie woord, zeer vlotte afhandeling en vooral snelle verkoop, wat een ander niet kon in maanden deed jij op een week. Doe zo voort en als we iemand weten die zijn woning verkoopt laten we hen contact opnemen met u.
   

i-Moov weet van aanpakken: de makelaar is een vertrouwenspersoon die telkens
uitlegt wat er precies staat te gebeuren. 
Alles wordt uitgezocht en de engagementen die i-Moov is aangegaan worden
waargemaakt.  i-Moov kent zijn stiel.

Joris

   
   Kort maar goede samenwerking met i-Moov!
   
 

Na bijna een jaar zoeken naar de perfecte woning op een goede locatie kregen we via vrienden een tip over het vastgoed in de Bosstraat te Waarschoot.  Al snel kwamen we dan ook terecht op de website van i-Moov die het dossier beheerde.  Vrijwel meteen werden we in contact gebracht met de makelaar die ons telefonisch te woord stond en onmiddellijk een sympathieke indruk naliet.  Het was voor ons beiden de eerste echte ervaring met een vastgoed dat via een makelaar verliep en dus waren we toch op ons hoede voor mogelijke addertjes onder het gras.  Tijdens het eerste bezoek was er onmiddellijk een klik met het huis en met de vastgoedmakelaar.  I-Moov bleek duidelijk een eerlijke, betrouwbare en vlot vastgoedkantoor te zijn.  Wat ons vooral opviel en geruststelde was de open houding van de makelaar.  Ondanks de verschillende kandidaten hadden wij niet het gevoel 'gepusht' te worden om te snel een beslissing te nemen. De makelaar was steeds bereikbaar en na enkele telefonische overleggen en een tweede afspraak ter plaatse zaten we snel op dezelfde golflente.  We beslisten ervoor te gaan zonder veel omwegen met een straight-to-the-point aanpak en de makelaar was daarin voor ons (en ongetwijfeld ook voor de verkoper) een eerlijke, betrouwbare tussenpersoon.  De deal was behoorlijk snel afgerond en door de flexibiliteit van de makelaar werd ook de administratieve rompslomp snel in orde gebracht.  Binnen enkele weken trekken wij in onze nieuwe woonst en indien wij in de toekomst behoofte hebben aan een vastgoedmakelaar hoeven we alvast niet lang te zoeken... Uitstekende betrouwbare service!

Jelle & Femke

   
 

Voor de verkoop van onze woning/kantoor en B&B deden we een beroep op i-moov, en zijn hier erg tevreden van. Ons pand werd op een zéér korte tijd verkocht, en professioneel begeleid  door Jasmien Derrevaux, een pittige jongedame die er geen probleem van maakte erg laat en erg lang de besprekingen met de nieuwe eigenaars te begeleiden. Ondanks haar jonge leeftijd had ze onder de vleugels van Jan, de eigenaar van i-Moov een erg goed resultaat bereikt. We zijn dan ook zeer tevreden van de diensten van Jasmien en van i-Moov.

Sven
   
 

Betreffende onze samenwerking met I-Moov in het algemeen, kunnen wij tot nu toe enkel positieve feedback geven. I-Moov is het soort kantoor die ons als kopers niet onder druk zet om iets te kopen. Daarnaast belde de makelaar ons steeds direct terug en mailde hij ons als er vragen waren altijd een antwoord, Ook al was de verkoopovereenkomst gesloten, toch was hij behulpzaam. 
We waren reeds lang op zoek naar een huis, en hebben dus al menig makelaar ontmoet, en kunnen bij deze zeggen dat we i-Moov toch een héél goede puntenscore zouden kunnen toekennen.

Nicolas en Els (Kopers Nijverheidsstraat)

 

Voor we besloten om I-Moov in te schakelen om ons huis te verkopen zaten we bij een andere makelaar waar we helemaal niet tevreden van waren. Deze had ons een 6 maand durend contract laten tekenen met veel beloftes waarvan uiteindelijk heel weinig ingelost werd:advertentie met slechts enkele zinnen en zelfs dan nog met typfouten, slechts één bezoek op 3 maanden tijd

Van zodra I-Moov dit huis in zijn portefeuille had waaide er een frisse wind over heen. Op 1 2 3 was de fotograaf er om prachtige foto's te nemen die geen vertekend beeld geven maar toch de schoonheid van onze woning in kaart bracht. We waren dan ook enorm blij toen we merkten dat i-Moov alles deed wat zij beloofd hadden en zelf nog met voorstellen kwam om de kwaliteit van de bezoeken te verhogen. Na een redelijk lang parcours, waarin we niets dan lof hebben voor I-Moov, is ons huis eindelijk verkocht geraakt. Ook de afhandeling van het papierwerk na de verkoop verliep enorm vlot. Wij gaan sowieso iedereen die een huis zoekt of verkoopt aanraden om met I-Moov samen te werken. Ik ken niet alle mensen bij naam bij I-Moov maar degene die ons telkens belde voor informatie omtrent bezoeken was ook enorm vriendelijk en we konden bij haar ook altijd terecht voor vragen.

Bedankt voor alles en nog veel succes met jullie toekomst.

Clint en Julie (Verkopers)

   
 

Heel vriendelijk en altijd behulpzaam. Wij waren heel tevreden.

Deniz & Reyhan

   

Vlotte samenwerking! Tevreden over snelheid van verkoop. (verkoper)

 

Goede samenwerking, gedetailleerd alles uitgelegd. Vriendelijke ontvangst! (koper)

 

   
  Wij hebben een afspraak gemaakt met i-Moov om een woning te gaan bekijken. De afspraak verlief gemoedelijk met voldoende tijd om de woning en de tuin te bekijken. Wij hebben veel uitleg gekregen. Op onze vragen kregen wij ook de antwoorden. Een tweede kijk op de woning verliep ook stipt en met voldoende tijd om alles nog eens te bekijken. We mochten hen ook ten alle tijde contacteren telefonisch of via mail. I-Moov brengt voor ons ook alle papierwerk in orde en de afspraken die nodig zijn bij de aankoop van een woning. In het kort gezegd, wij zijn heel tevreden over i-Moov! (kopers)
   
 

Zeer tevreden! Bedankt Jasmien voor de moeite die je gedaan hebt! (Verkopers)

Vlotte en degelijke samenwerking, alles naar wens verlopen. (Kopers)

   
Over de samenwerking met i-Moov kunnen wij enkel positief zijn! Wij zochten een no-nonsense vastgoedmakelaar die doelgericht te werk ging en zijn afspraken steeds nakwam. We vonden deze terug in dit kantoor, dat resoluut kiest voor een aanpak op maat van de klant. Dankzij hun unieke visie was onze woning dan ook binnen de korste keren verkochte. (verkopers Brusselsesteenweg, Wetteren)
   
 

- Vriendelijke makelaar.

- Initiatief tot verhoogde kans op verkoop: Bidsale

- Vlotte opvolging bij afhandeling dossier

- Bereid tot verplaatsingen naar de verkoper

   
 

Ik zag het niet direct zitten om met een Immokantoor te werken en wist ook niet hoe kies je zo een kantoor.  Tot ik verschillende borden zag met i-Moov en ook nog met een sticker verkocht. Dit deed me kiezen voor i-Moov en ja na twee maanden hangt er bij mij ook een sticker: "verkocht!" 

Bedankt i-Moov!  Erik

   
 

Hiermee verklaren wij uiterst tevreden te zijn over de tussenkomst van i-Moov bij de verkoop van onze woning te Baarle (Drongen) Keuzemeers 5.

Prima! Guido Vyncke (koper)

   

Fijne dienstverlening; mooie foto's genomen. Tips voor de inkleding van onze woning als mensen langs komen. (verkoper)

Vlotte ontvangst en aangenaam contact met i-Moov.  Geen probleem gehad bij de aankoop.  De makelaar was steeds bereikbaar. (kopers)

   
 

 Amai Torchyto, goe bezig!  Bedankt.

   

We hebben lang getwijfeld om een immokantoor in te schakelen voor de verkoop van ons huis,maar het was zeker de juiste beslissing!  Binnen een termijn van een aantal dagen was de beschrijving opgemaakt, de fotograaf langs geweest en stond ons huis online. I-Moov is heel professioneel, werkt snel en volgt de zaken zeer goed op.  We zijn heel tevreden over de samenwerking en kunnen hen alleen maar aanraden!

Alexia V.

   
 

Goede, vlotte service. Vriendelijke makelaar! Zeker een top kantoor! (koper)

 

Vlotte samenwerking en correcte afhandeling. (verkopers)

   
   Alles is vlot en snel verlopen. Perfecto. Dank u Jan!
   
  Torchyto is een zeer aangename, betrouwbare makelaar en vooral iemand die zijn afspraken nakomt.                               Met ander woorden in ben een tevreden klant!
   

Zeer tevreden over de vlotte werkwijze.  Jan is top!

   
 

Vlotte samenwareking, gemoedlijk. (verkoper)

Fijne samenwerking. Vlot afgewerkt! (koper)

   
  Zeer tevreden van de gedane inspanningen door Christophe.
   
Verkocht op 6 dagen! De heer Jan Baete is the best.
   

Het was een prettige samenwerking en alles was piekfijn in orde.

Appartement Sint-Niklaas

   
Tevreden klant! Alles in orde en goede samenwerking. (verkoper)
   

Team i-Moov maakt geen loze beloftes! Vanaf de eerste dag hebben ze alles onder hun hoede gebracht enons verder op de hoogte gebracht van het verloop.  Dit tot en met de dag van de compromis! 

We hadden onze sleutel overhandigd, op deze mannier hoefden we onze hobby en reis niet onderbreken.                                                        

Hartelijk dank daarvoor!  Patrick & Rita

   
 

Ook al was de samenwerking kort omwille van de vlotte verkoop van het pand:
Bedankt!  Jullie werken op een manier die ik zelf als zeer aangenaam ervaar:          
snel, professioneel, heldere communicatie en met een nuchtere kijk op vastgoed.

J.D.

   
 

Dank voor de heel vlotte samenwerking en snelle verkoop!  Ik zal jullie zeker aanbevelen!                                               Vriendelijk onthaal alsook goede en duidelijke communicatie.

Wendy

   

Hele stipte, correcte service met de glimlach. Jan is een man van zijn woord. Steeds bereikbaar, vriendelijke tefonische service.  Verkopers (Woning Sint-Amandsberg)

Vlot bereikbaar kantoor qua communicatie, heel correct in de afspraken en bovendien heel vrindelijk en hartelijk.            Over de hele lijn tevreden!  Kopers

   
 

Ik wens het kantoor i-Moov te danken voor de efficiënte en snelle verkoop van de woning. Hun professionele aanpak heeft tot dit snelle resultaat geleid.  Proficiat aan het i-Moov team!  Peter (verkoper woning De Pinte)

Een vlotte afhandeling, correcte communicatie. (kopers)

   
De verkoop is op 3,5 maand geraliseerd, wat snel is.  Regelmatige bezichtigingen zijn gebeurt volgens hun beloftes.  Dus een correcte, vlotte verkoop.  (verkoper, woning Lisbloemstraat)
   
 

Een grote aanrader om met i-Moov te verkopen.  De woning was verkocht op de eerste kijkdag. Vriendelijke mensen!

Sandra & Luc (verkopers, woning Beelbroekhof, St-Amandsberg)

   

We waren al anderhalf jaar op zoek. Toen we deze woning/grond zagen, hebben we snel gereageerd.  We zijn heel tevreden met hoe we als koper werden geïnformeerd.  We waren al met verschillende immokantoren in contact gekomen, maar je merkt wel het verschil.  We kregen heldere, correcte informatie en we moesten nooit lang wachten op antwoord op onze mails.  Ook de afhandeling en de ondertekening van de compromis verliep heel erg vlot en snel; daar zijn we heel blij mee!

Matthias & Eline (Kopers, Groenweg - Oosterzele)