Handelspand op toplocatie

Dendermondsesteenweg 261
9040 Sint-Amandsberg
€ 260.000
David
David
+32 475 97 68 45

Omschrijving

** Voor meer informatie of vragen betreffende de bezoekregeling kan u de verantwoordelijke makelaar Julie contacteren op het nummer 0476 21 07 10.**

Handelspand te koop op een commerciŽle toplocatie rechtover het Heirnispleintje in Sint-Amandsberg. Dit handelspand geniet een sterke visibiliteit, veel passage en een vlotte bereikbaarheid. Het bevindt zich namelijk op een paar minuten fietsen van Gent-Centrum en het openbaar vervoer bevindt zich, met een halte voor de deur, vlakbij.

Deze commerciŽle eigendom, dat voordien dienst deed als KBC kantoor met nog aanwezige inrichting, is volledig moduleerbaar. Het lichtrijke handelspand beschikt over twee ingangen, heel wat kantoorruimte, en een sanitaire voorziening.

Deze eigendom kan bovendien een interessante investering zijn. Boven het handelspand bevinden zich namelijk twee appartementen die te koop staan en steeds verhuurd worden.

Contacteer ons snel om een bezichtiging in te plannen en ontdek de vele mogelijkheden die dit handelspand te bieden heeft!
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Niet ingegeven
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Niet ingegeven
Prijs € 260.000,00
Registratierechten en erelonen € 29.495,37

Contacteer ons

+32 9 225 50 50
info@i-moov.be
Contactfiche

Meer panden op maat?

Vul volgend formulier in, wij sturen de nieuwste huizen op de markt naar u.
Inschrijven