Uw vastgoed in beweging

Uw woning via ons verkopenUw woning via ons verkopen


Een woning verkopen is een zeer complexe en tijdrovende bezigheid. De juridische en administratieve formaliteiten en de wetgeving die hierbij komen kijken zijn constant aan verandering onderhevig en kunnen voor een leek zeer verwarrend en overdonderend zijn. U verkoopt uw woning slechts één keer, professionele bijstand is hierbij zeker geen overdreven luxe!

Hieronder sommen wij een aantal mogelijke redenen op om bij uw verkoop voor i-Moov te kiezen.

  1. I-Moov is een jong en dynamisch kantoor dat gebouwd is op ervaring en expertise.
  2. De makelaars van i-Moov hebben een grondige kennis van de vastgoedmarkt, waardoor alle adviezen correct   en alle waardebepalingen marktconform zijn.
  3. I-Moov bestaat uit een flexibel en ambitieus team.
  4. I-Moov werkt  enkel met erkende vastgoedmakelaars mét BIV nummer.
  5. De uitgebreide database met zoekende kandidaat-kopers wordt regelmatig bijgewerkt zodat uw verkoop nóg vlotter en efficiënter kan verlopen.
  6. I-Moov publiceert wekelijks op een verzorgde en professionele manier via diverse media om zo nog meer potentiële kopers aan te trekken. Bovendien houdt i-Moov de eigenaars perfect op de hoogte van de reacties en de bezoeken die hieruit voortvloeien.
  7. Voor zowel de kandidaat-koper als de eigenaar verloopt het verkoopproces volledig transparant. De makelaars van i-Moov geven gepaste adviezen en beantwoorden alle vragen omtrent elke te ondernemen stap.
  8. I-Moov is innovatief en toekomstgericht. Ons kantoor denkt met de markt en de klant mee.
  9. Voor i-Moov is klantgerichtheid geen hol begrip. Een i-Moov makelaar bouwt een vertrouwensrelatie op met zijn klant. Elke klant kan rekenen op zijn persoonlijk en uniek aanspreekpunt.
  10. I-Moov omringt zich met externe experten zoals notarissen, energiedeskundigen, verzekeringsmakelaars, kredietverstrekkers,…. en verzorgt zodoende voor u alle juridische en administratieve formaliteiten (bodemattest, EPC, electriciteitskeuring, stedenbouwkundige voorschriften,…). De aldoor wijzigende wetgeving wordt op de voet gevolgd en toegepast.

 
Uiteraard kunt u het team van i-Moov geheel vrijblijvend contacteren voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak. Wij komen graag ons concept en onze werkwijze persoonlijk aan u toelichten.