header

Vrijblijvende waardebepaling

Een grondige waardebepaling van uw eigendom is de basis voor een succesvolle verkoop. U kunt te allen tijde een i‑Moov makelaar contacteren voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw woning. Door de ervaring en expertise van zijn team garandeert i‑Moov een marktconforme prijsstelling. Het professionele advies krijgt u er zomaar bovenop!

Waar wacht u op? Vul snel het contactformulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak vast te leggen.


Vraag hier jouw vrijblijvende waardebepaling aan


Onze kantoren

Kantoor Gent

Kantoor Gent

Dit moderne vastgoedkantoor ligt aan de Ajuinlei in Gent, gekend van de zondagse boekenmarkt, midden in het historische hart van de stad. Spring gerust eens binnen en ontdek onze uiterst commerciële ligging!

ma-do: 9-12u30 - 13u30-18u
vr: 9-12u30 - 13u30-16u
na kantooruren: op afspraak

Ajuinlei 12
9000 Gent
Kantoor Sint-Amandsberg

Kantoor Sint-Amandsberg

Een gloednieuw en ruim kantoor dat zeer goed bereikbaar is. Centraal gelegen middenin de gezellige woonwijken van Sint-Amandsberg, op een boogscheut van Campo Santo. Ook het hippe nieuwe stadsdeel "Dok Noord" ligt hier in de buurt.

ma-do: 9-12u30 - 13u30-18u
vr: 9-12u30 - 13u30-16u
na kantooruren: op afspraak

Antwerpsesteenweg 99
9040 Sint-Amandsberg
Filiaal Kust & Brugse Ommeland

Filiaal Kust & Brugse Ommeland

Op vraag van onze klanten breiden we onze activiteiten uit naar West-Vlaanderen!

Benieuwd naar onze efficiënte aanpak? Contacteer ons geheel vrijblijvend via onderstaande contactgegevens of via vick@i-moov.be.


Openingsuren: op afspraak