Uw vastgoed in beweging

De naam i-Moov is een combinatie van 'immo' en 'move' (bewegen en verhuizen). Met andere woorden: 'uw vastgoed in beweging'. Deze slogan kunt u zowel letterlijk als figuurlijk nemen. Bij ons vastgoedkantoor staat onroerend goed niet stil maar gaat het vlot van hand tot hand.


Dankzij onze proactieve aanpak is er een snel wisselend immo-aanbod, terwijl onze makelaars ook altijd in beweging zijn. Dankzij de moderne technologie staan ze 24 uur op 24 in verbinding met het kantoor.


U kunt bij ons terecht voor het kopen en verkopen van alle soorten vastgoed, gelegen in Oost- en West-Vlaanderen: woningen, appartementen, gronden, opbrengsteigendommen, handelspanden of kantoren,... Of u nu verkoper of koper bent, u kunt op ons rekenen voor elke stap in het (ver)koopproces.

We willen de best mogelijke dienstverlening bieden aan onze klanten zodat ze zich blijvend thuis voelen bij ons. Onze visie, passie, expertise en ervaring vormen de basis van een uitstekende service: professioneel, betrouwbaar, gedreven en klantgericht.

Waar i-Moov voor staat

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

Join us

Ook gebeten door de vastgoedmicrobe? Zowel startende makelaars als doorwinterde vastgoedadviseurs genieten bij ons van aantrekkelijke voorwaarden en een flexibele, teamwork-georiënteerde cultuur.
Bekijk onze vacatures

Reviews