Uw woning in goede handen

Een eigendom verkopen is een complexe en tijdrovende taak, die voldoende juridische, commerciële en administratieve expertise vereist. Bij i-Moov is uw verkoop in heel goede handen. Onze ervaren medewerkers zijn specialisten in verkopen & onderhandelen en rusten niet voordat uw verkoopsdossier succesvol afgesloten is.

Uw eigendom verkopen begint bij i-Moov!

Bent u al verkocht? Vul snel hier het contactformulier in en vraag een gratis schatting voor uw woning aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak vast te leggen.

Nog even verder lezen? Hieronder komt u meer te weten over onze kernwaarden en onze uitgekiende aanpak. Bekijk zeker ook eens onze referenties.

Hoe we uw pand verkopen

Waardebepaling

Dankzij de vele verkochte panden in verschillende regio's, door jarenlange ervaring, grondige kennis van de markt en het gebruik van professionele schattingsprogramma's, kan i-Moov een realistische verkoopprijs bepalen. Een realistische verkoopprijs zorgt ervoor dat koper en verkoper elkaar sneller zullen vinden.

Dossiersamenstelling

Bij de verkoop van een woning komt heel wat administratie kijken. Zo dient u een aantal verplichte attesten voor te leggen en diverse documenten op te vragen bij verschillende diensten. I-Moov neemt u deze "rompslomp" volledig uit handen en zorgt ervoor dat u ruimschoots aan deze informatieplicht zal voldoen.

Fotografie

i-Moov laat uw woning steeds van zijn beste kant zien. Een professionele fotograaf komt langs op het moment dat het licht het mooist is en wij geven u tips om uw woning verkoopsklaar te maken. We gaan voor mooie professionele beelden genomen in de beste omstandigheden, zonder breedbeeldfotografie of Photoshop!

Marketingcampagne

i-Moov weet perfect welke kanalen optimaal ingezet moeten worden om het maximaal aantal kandidaat-kopers voor uw pand te bereiken. Wij zorgen voor een mooie, aantrekkelijke presentatie in diverse media. Onze opvallende fluo verkoopsborden en onze verzorgde vitrines zijn ons handelsmerk.

Klantenbestand

i-Moov beschikt over een zeer uitgebreide en nog steeds groeiende databank van zoekende kandidaat-kopers. We houden deze up-to-date en nemen ook individueel contact op met deze klanten. Wij wachten niet passief af tot een geschikte kandidaat-koper zich aandient, maar werken pro-actief om snel en efficiënt uw vastgoed te kunnen verkopen.

Zichtbaarheid

Omdat we uw pand de zichtbaarheid willen geven die het verdient, zorgen we ervoor dat er opvallende verkoopborden aan de gevel van uw pand bevestigd worden. Tevens krijgen al onze panden een mooi plekje in onze grote etalage van het kantoor. Want hoe meer kandidaat-kopers we aantrekken, hoe sneller en efficiënter we uw woning kunnen verkopen en dit aan de hoogst mogelijke prijs.

Bezoeken

Dankzij onze flexibiliteit en goede bereikbaarheid, kunnen wij snel verkoopbezoeken inplannen. Met een sleutel of op afspraak met u of een huurder, alles kan. De i-Moov makelaars zijn geboren verkopers en geven de perfecte rondleiding. U blijft steeds op de hoogte van de reacties. Ook de kandidaat-kopers worden zeer goed opgevolgd.

Verkocht!

Dankzij de sterke onderhandelings- en verkoopstechnieken van onze BIV-erkende makelaars worden voor u de beste prijs én de beste voorwaarden bekomen. Onze stevige dossierkennis en ons grondig overleg met de notarissen resulteert in een waterdichte verkoopovereenkomst. U hoeft enkel nog te komen tekenen... proficiat!

Vraag een gratis schatting aan


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Reviews

Uw vastgoed in beweging

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

Onlangs verkocht door i-Moov