header

Panden in de kijker

Hoewel elk pand bij i-Moov in de kijker staat, vindt u hieronder toch al een selectie van nieuwste panden of panden die binnen het kader van onze unieke marketingcampagne op dit moment er nog even extra mogen uitspringen. Ons team bepaalt immers welke actie op welk tijdstip het meest gunstig is voor uw pand.

Uw pand hier? Contacteer ons.


Over I-Moov

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

Laatste nieuws

Vacatures

Vacature verkoper vastgoed

Team i-Moov zoekt een verkoper vastgoed om het team te versterken! Lees snel verder!
Blog

Waarom beroep doen op een vastgoedmakelaar?

Wat zijn de belangrijkste redenen om samen te werken met een vastgoedmakelaar?
Vacatures

Wij hebben plaats voor BIV-stagiairs in de regio's Gent en Oostende!

Heb je – bijna - je professionele bachelor op zak? Ben je gebeten door vastgoed en gedreven om een erkende BIV-makelaar te worden? Dan is i-Moov misschien wel op zoek naar jou!?!

Ons team

Ons succes danken wij aan de hulp van een uitmuntend team. Dit team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde BIV-erkende makelaars waarvan we weten dat ze gedreven zijn, het verkopen hen in het bloed zit en ze een karakter hebben die vertrouwen uitstraalt. Wat ons bindt is professionalisme en passie voor het vak. We staan met ons allen dag in dag uit voor u klaar en delen graag onze vakkennis en ervaring. Deel uitmaken van ons team? Nog vragen? Vrijblijvend kennismaken? Aarzel niet om ons te contacteren!