Vrijblijvende Waardebepaling

Uw woning verkopen? Een realistische schatting garandeert een vlotte verkoop!
i-Moov voert dit gratis en vrijblijvend voor u uit en geeft u professioneel advies.

Verkopen Met I-Moov

Kom hier meer te weten over onze goede service en onze uitgekiende aanpak. Bekijk hier ook een greep uit ons verkocht aanbod en lees wat onze klanten zeggen over ons.

I-Moov Zoekt Met U Mee!

Geef hier de zoekcriteria van uw droomwoning in en ontvang in pre-publicatie alle panden die met deze criteria overeenstemmen! Bel ons gerust op voor hulp hierbij.

Uw vastgoed in beweging

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

In de kijker

Gent

Perceelopp.
70 m²
Woonopp.
238 m²
Slaapkamers
4
Badkamers
1
Papegaaistraat 76

Gent

Woonopp.
174 m²
Badkamers
1
Lange Boomgaardstraat 36

Wat zeggen klanten over ons?

Uw woning verkopen via i-Moov?

Een eigendom verkopen is een complexe en tijdrovende taak, die voldoende juridische, commerciële en administratieve expertise vereist. Bij i-Moov is uw verkoop in heel goede handen. Onze ervaren medewerkers zijn specialisten in verkopen & onderhandelen en rusten niet voordat uw verkoopsdossier succesvol afgesloten is.

Gratis waardebepaling aanvragen