header

Panden in de kijker

Hoewel elk pand bij i-Moov in de kijker staat, vindt u hieronder toch al een selectie van nieuwste panden of panden die binnen het kader van onze unieke marketingcampagne op dit moment er nog even extra mogen uitspringen. Ons team bepaalt immers welke actie op welk tijdstip het meest gunstig is voor uw pand.

Uw pand hier? Contacteer ons.


Over I-Moov

Professioneel

Professionele aanpak van A tot Z volgens een weldoordachte strategie. Onze BIV-makelaars zijn specialisten in verkopen en onderhandelen. Vastgoed verkopen is ons vak!

Betrouwbaar

We komen onze afspraken na en we communiceren open en transparant. Discretie en integriteit zijn heel belangrijk voor ons. Uw vastgoed is bij ons in goede handen!

Gedreven

Wij gaan ervoor, elke dag opnieuw en voor 100%! Ons team is enthousiast en gemotiveerd om al het vastgoed in ons aanbod in beweging te brengen. Wij geloven in uw vastgoed!

Klantgericht

Uw woning verkopen doet u maar één keer. Wij luisteren naar u en zijn er voor u. We geven u voldoende feedback en deskundig advies. Klanttevredenheid is onze prioriteit!

Laatste nieuws

Reviews

Hun benadering om snel een succesvolle verkoop te realiseren werd bevestigd!

Ik ben een tevreden klant en kan i-Moov alleen maar aanraden!
Reviews

Het inrichten van de woning door i-Moov is een groot pluspunt

Goede opvolging van de verkoop en duidelijke communicatie.
Vacatures

Ervaren BIV-makelaar of verkoper met zin in een West-Vlaomsch’n uutdaginge

Zin in een boeiende uitdaging in West-Vlaanderen? Lees dan snel verder!

Ons team

Ons succes danken wij aan de hulp van een uitmuntend team. Dit team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde BIV-erkende makelaars waarvan we weten dat ze gedreven zijn, het verkopen hen in het bloed zit en ze een karakter hebben die vertrouwen uitstraalt. Wat ons bindt is professionalisme en passie voor het vak. We staan met ons allen dag in dag uit voor u klaar en delen graag onze vakkennis en ervaring. Deel uitmaken van ons team? Nog vragen? Vrijblijvend kennismaken? Aarzel niet om ons te contacteren!