I-Moov was voor mij een Immokantoor waarbij ik bij het eerste contact een goede klik had. Ik werd uitvoerig en duidelijk geïnformeerd over hun aanpak, op mijn vragen kreeg ik overtuigende antwoorden.

Na een poging ondernomen te hebben om mijn woning zelf te verkopen, zonder succes, koos ik voor Imoov om het pand te koop aan te bieden.
Alles verliep super vlot en verzorgd, prachtige foto's, vlotte communicatie en steeds bereikbaar.
Zeer aan te bevelen!

De keuze voor i-Moov was een schot in de roos!

Lees verder

Dit is het unieke verhaal van eigenaar Thomas en eigenaars Benjamin & Tina. Het begon allemaal met de bezichtiging van de halfopen bebouwing van Benjamin & Tina in Sleidinge.

Een aanrader!

De verkoop van een 1 van mijn eerste renovatieprojecten eerst uit handen gegeven aan een andere makelaar, die spijtig genoeg na 4 maanden geen resultaat kon boeken. Toen na een bezoek van Jan, de zaakvoerder van i-moov, heb ik mij laten overhalen om de verkoop aan hen over te laten. Een schot in de roos, want 1,5 week later na herpublicatie was mijn bijna verbrand pand verkocht.

Verkoop woning Blaisantvest

 

Hele stipte, correcte service met de glimlach. Jan is een man van zijn woord. Steeds bereikbaar, vriendelijk telefonisch contact.

We zijn heel tevreden met hoe we als koper werden geïnformeerd. We kregen heldere, correcte informatie en we moesten nooit lang wachten op antwoord op onze mails.

Wij kochten recent een woning via i-moov en zijn zeer tevreden over de samenwerking met vastgoedmakelaar Herbert. Hij toonde zich vriendelijk en toegankelijk, waardoor wij ons op ons gemak voelden tijdens het gehele proces. De communicatie verliep soepel en Herbert was steeds bereikbaar voor vragen. Hij begeleidde ons deskundig bij de bezichtigingen en stond open voor meerdere bezoeken om metingen te verrichten. Wij kunnen hem zeker aanbevelen als vastgoedmakelaar!

 

Jonas Verbeke, koper

Het inrichten van de woning door i-Moov is een groot pluspunt!

Ann, verkoopster woning Lieremanstraat te Gent.