U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Ruime burgerwoning op toplocatie.

Ongelofelijke buitenkans! Fantastisch mooie en zeer ruime burgerwoning met koer en terras, op een schitterende locatie in De Visserij in Gent. Dit knappe pand trekt al vanop de straat de aandacht door de statige gevel die wordt getooid met frisse blauweregen. Eénmaal binnen word je haast omvergeblazen door een explosie aan licht, ruimte en door de exquise verfijning, goede smaak en oog voor detail.
Prachtige authentieke elementen en eigenzinnige moderne toetsen wisselen elkaar vlot af in een harmonieus geheel. Deze verbluffende topper werd doorheen de jaren goed verzorgd en is dus in perfecte staat. Het elegante pand biedt zijn bewoners in totaal drie slaapkamers (mogelijkheid tot een vierde); een magnifieke bel-etage leefruimte; een compleet ingerichte keuken met ruime eetplaats; een meer dan schitterende badkamer met ligbad én douche, veel bergruimte (bergplaats en kelder) maar bovenal twee ongelofelijk leuke buitenruimtes: een heel gezellige koer gelegen aan de keuken en een werkelijk schitterend terras met veel zon én veel privacy!
De locatie kan niet beter zijn: wandelafstand van het historisch centrum, heel vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer en met de wagen, onmiddellijk gelegen aan (en met zicht op!) het populaire Rommelwaterpark.
Deze wijk is felgegeerd dankzij de rustige straten, de aanwezigheid van vele goede restaurants en toffe cafeetjes, de vele parkeermogelijkheden enz.
Heb je altijd al gedroomd van wonen in een statige grote burgerwoning op een A-locatie, met buitenruimte die een oase van rust vormt in een levendige buurt en met een ongeëvenaarde stijlvolle inrichting? Hier komen ongetwijfeld alle woondromen tot leven!

Bel ons snel voor een afspraak voor het te laat is…


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov