U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Nieuwbouwproject MINT

UITVERKOCHT!!
Uniek en stijlvol kleinschalig nieuwbouwproject op topligging in hartje Gent. Residentie MINT beschikt over één exclusieve nieuwbouwwoning en zes luxueuze en heerlijk lichtrijke appartementen, waarvan vijf met prachtige en perfect zuidgerichte terrassen. Alle eenheden strekken zich uit over de volledig bouwdiepte en zijn voorzien van mooie grote raampartijen zodat ruimte en licht centraal staan. De eenheden op het gelijkvloers hebben een eigen tuin; de bovenliggende terrassen zijn trapsgewijs opgebouwd om een maximale privacy te waarborgen voor alle bewoners. De terrassen vanaf het tweede verdiep hebben een verbluffend zicht op de drie torens van Gent!
Dit project met tijdloze en frisse uitstraling schittert door zijn schoonheid en kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, door zijn inzet op een zeer laag energieverbruik en door zijn onovertroffen wooncomfort. Kortom, een toonbeeld van hedendaags wonen! Er is veel ruimte voor jouw eigen wensen en smaak door de uitgebreide keuze aan materialen, inrichting en afwerking.
De harmonieuze integratie van de mooie authentieke gevel in een knap en modern geheel zorgt voor een hedendaagse dynamiek in de rustige maar centraal gelegen Peperstraat. Van hieruit stap je in vijf minuutjes naar het historische centrum van Gent en je kunt hier gemakkelijk geraken met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer.
Dit is dé perfecte buitenkans om heerlijk en onbezorgd in het centrum van Gent te wonen, om uw kinderen het nodige comfort te bieden tijdens hun onvergetelijke studentenjaren of om te investeren in een rendabele opbrengsteigendom! De voorlopige oplevering is voorzien voor november 2020.
Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor alle informatie over dit uitzonderlijke project!


VERKOCHT!!!WONING/APPARTEMENT 1 - 156m² - tuin en terras - 3 slpk - 580.000€
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 2 - 98m² - tuin - 3 slpk - 394.000€
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 3 - 102m² - terrras - 3 slpk - 399.000€
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 4 - 86m² - terras - 2 slpk - 380.000€
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 5 - 41m² - terras - 1 slpk
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 6 - 123m² - terras - 2 slpk
VERKOCHT!!! APPARTEMENT 7 - 71m² 1 slpk


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov