U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Bebouwing met tal van opties

In de Grondwetlaan in Sint-Amandsberg vinden we deze interessante bebouwing met een grondoppervlak van 950 m2 met tal van mogelijkheden. De bebouwing bestaat uit 2 gelijkvloers appartement en 1 appartement op de eerste verdieping evenals een fabriekspand en refter die te koop staan. In hetzelfde gebouw bevinden zich 2 appartementen die niet mee verkocht worden.
Het eerste appartement bevindt zich aan de straatkant en kan met enkele renovatiewerken mooi afgewerkt worden. De twee andere appartementen staan op de tweede linie afgeschermd van de straat. Ernaast is er een refter.
Bijzonder is de charmante fabrieksruimte van 350 m2 die heel wat opportuniteiten biedt, bijvoorbeeld als moderne lofts in de stad. Deze optie moet nog onderzocht worden bij de dienst Stedenbouw. Als fabrieksruimte kan ze ook behouden blijven, voor bijvoorbeeld een creatief atelier voor een zelfstandige, workshopruimte, karaktervolle locatie voor evenementen, ...
Aan de straatkant is er een doorrijpoort geschikt voor auto’s en fietsen.
De bebouwing ligt op 5 minuten fietsen van station Dampoort. Er is een postkantoor, een Delhaize en andere supermarkten in de buurt. Achter het gebouw is er een gezellig buurtparkje.
Ondernemersdromen of de zin om hier een uniek woonproject van te maken? Contacteer ons en we denken graag met u mee.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov