U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9800 Deinze

Omschrijving

Degelijke woning met tal van mogelijkheden.

Deze riante villa vlakbij De Leie is gelegen in een rustige buurt met aangelegde voet- en fietspaden.
De gedeeltelijk te renoveren villa beschikt over een eigen oprit met auto-staanplaatsen, een ruime garage, een grote voor- en achtertuin met tuinhuis en een betegeld terras zuidwest gericht.
De grote beschikbare oppervlakte biedt de mogelijkheid voor zelfstandigen voor het inrichten van een eigen praktijk ruimte.
Door de grote raampartijen heeft u steeds een natuurlijke lichtinval binnenshuis. De ruime gezinswoning omvat een inkomhal, living (70m²) met sierschouw, vier ruime slaapkamers, toilet, badkamer en keuken.
Op het eerste verdiep bevindt zich een ruime zolder onder het geïsoleerd dak. Deze ruimte is zeker geschikt om bijkomende slaapkamers in te richten.

In de nabije omgeving vindt u het provinciaal domein " De Brielmeersen". Het aanbod in dit immense recreatiecomplex is niet min: mooie wandelpaden, siervijvers, een ligweide, een fit-o-meter, een schoolbos, een moerasbiotoop, jachthaven en sportvelden. Kinderen kunnen zich volop uitleven op het speelplein, terwijl je een oogje in het zeil houdt vanop het terras van de cafetaria. Je kunt hier ook materiaal huren voor een partijtje minigolf. Op het terrein is er ook een indoorspeeltuin aanwezig.
Qua ligging en mobiliteit scoort deze woning ook hoog: u woont erg rustig en toch zijn er verscheidene warenhuizen, scholen en bushaltes in de buurt. De verbindingswegen N43, N 35 en het AZ Sint-Vincentius ziekenhuis en het centrum zijn eveneens vlakbij.
De woning beschikt over een condenserende ketel op gas die een goed rendement verzekert en ook over een eigen regenwaterpomp die dus zichzelf autonoom kan bevoorraden.
Wij helpen u graag verder voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging. Contacteer ons via het telefoonnummer: 09 225 50 50.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov