U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9040 Sint-Amandsberg

Omschrijving

Gerenoveerde beluik woning

VERKOCHT!! Deze charmante beluikwoning werd opgetrokken rond 1875, een echt stukje Gentse geschiedenis. Centraal in de Achterstraat vind je een autovrije zijstraat met een gemeenschappelijk strookje park. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en groen, dicht bij het bruisende stadscentrum van Gent. Ook hiervoor hoef je dus niet ver te gaan. Wat deze woning uniek maakt, zijn de rust en kalmte in een omgeving met scholen en handelszaken op wandelafstand.

Naast de aanplantingen voor de deur biedt de buurt ook heel wat groen achter de woning. Daar kijk je uit op het rustige Azaleapark. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen of met huisdieren.

Van al dit moois kun je genieten op het zonnige terras. Met de juiste muziek en een passend drankje waan je je er in het warme Toscane.

De gelijkvloerse verdieping, waar de open keuken, living en badkamer gelegen zijn, wordt langs beide kanten geflankeerd door een aangename buitenomgeving. Vooraan het parkje en achteraan het ruime terras creëren een warme leefomgeving.

Via de originele houten trap word je naar boven geleid, waar er nog twee ruime tweepersoonsslaapkamers zijn. Het raam van de kamer vooraan de woning geeft uit op de hoogstammige bomen voor de deur. Dit geeft een zeer aangenaam en knus gevoel. De slaapkamer achteraan de woning geeft dan weer zicht op het zonrijke terras en het park in de buurt.

Last but not least is er ook een ruime zolder, waarvan het dak én de muren recent volledig geïsoleerd zijn.

Kortom, een unieke kans om op een boogscheut van Gent te wonen in een oase van rust, met de nodige voorzieningen in de buurt.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov