U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

Instapklare rijwoning met 4 slaapkamers en buitenruimte te Gentbrugge

* Verkoop onder instelprijs
Deze charmante en energiezuinige woning, (EPC B) is uiterst goed gelegen te Gentbrugge: op 5 min stappen van het Keizerpark en op 10 min wandelen van de tramhalte, lijn 2.
Beneden hebben we de gezellige leefruimte met open keuken. Achter de keuken vinden we de badkamer met vernieuwde inloopdouche, lavabo en toilet.
De grootste troef van de woning zijn de 2 bovenste verdiepingen die ruimte bieden voor 4 slaapkamers. Al deze ruimtes zijn bijzonder lichtrijk en tot in de puntjes afgewerkt!
Op de 1ste verdieping:
Vooraan bevindt zich de master bedroom en achteraan is nog een volwaardige slaapkamer die momenteel gebruikt wordt als bureauruimte. Op deze verdieping bevindt zich ook het bijzonder sfeervol ingerichte dakterras van 14m².
Op de 2de verdieping:
Hier bevinden zich nog eens 2 slaapkamers. Vooraan hebben we de lichtrijke kinderkamer met dakraam. Hier kan ook een 2de badkamer geïnstalleerd worden (leidingen zijn voorzien).
Achteraan hebben we nog eens een volwaardige slaapkamer. Deze ruimte heeft enorm veel potentieel omdat er ook een mezzanine aanwezig is.
Deze knusse woning is ideaal voor een jong gezin, voor ouders van studerende kinderen of als investering. Ook is de woning geschikt voor wie wonen en werken wil combineren.
Wilt u het potentieel en charme van deze woning komen ontdekken? Kom dan naar de bezoekdag! Bel snel naar ons nummer 09 225 50 50.
*Een instelprijs is een minimumprijs die de verkoper vooropstelt. Enkel biedingen (onder gesloten omslag) hoger dan deze prijs worden voorgelegd aan de verkoper, die het bod al dan niet kan aanvaarden


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov