U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9000 Gent

Omschrijving

2 slaapkamer appartement met zicht op Korenmarkt en de Sint-Niklaaskerk

Lichtrijk 2-slaapkamer appartement op een absolute toplocatie in het hartje van Gent, zicht op de Korenmarkt, schapenstal en de Sint-Niklaaskerk.

Toplocatie! Dit ruim appartement kijkt uit op de Sint-Niklaaskerk, het historische hart van de Gentse binnenstad. Dit appartement is de perfecte match voor wie op zoek is naar een appartement met ruimte en mogelijkheden en wie wil wonen in het dynamische stadscentrum.

Gelegen op de tweede verdieping betreden we het appartement via de inkomhal. De inkomhal beschikt over een ruim gastentoilet.
Via de inkomhal komen we in een bijzonder open volume die plaats geeft aan de woonkamer, keuken en eetplaats. Doorheen heel het appartement kijken we uit op de Sint-Niklaaskerk, door het raam kunnen we ook de Schapenstal en de Korenmarkt bewonderen.
Werkelijk een uitzonderlijk zicht!

Verder in het appartement vinden we een apart toilet, 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer.
De ruimte badkamer beschikt over een dubbele lavabo, douche en ligbad.

Dankzij de zeer goede staat, de ruimtelijkheid, het behoud van enkele originele elementen gecombineerd met de uitzonderlijke locatie maken dit een ‘once in a lifetime opportunity’.

Samengevat, een ware opportuniteit voor wie op zoek is naar een waardevaste investering of kwalitatief vastgoed op een topligging!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu I-Moov